فعالیت ویژه اورژانس بانوان در گیلان

رئیس اورژانس گیلان گفت: دو پایگاه اورژانس بانوان داریم که در کل کشور منحصربه‌فرد است، زیرا کلیه پرسنل به کار گرفته شده در این دو پایگاه، اعم از راننده، تکنسین و کارشناس فوریت های پزشکی، زن هستند.

دکتر جمشید محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، اورژانس گیلان را یکی از اورژانس های فعال و برتر کشور دانست و اظهار کرد: اورژانس گیلان با داشتن ۹۰ پایگاه فعال در حوزه زمینی، هوایی و موتوری فعالیت دارد.

وی اورژانس گیلان را یکی از قطب های قدرتمند آموزشی با تجهیزات و فضای مناسب برای آموزش گروه های مختلف بخصوص آموزش های تخصصی و عمومی دانست و افزود: در گیلان علاوه بر پایگاه های معمول اورژانس، دو پایگاه اورژانس بانوان را راه اندازی کردیم که در کل کشور منحصربه‌فرد است، زیرا پرسنل به کار گرفته شده در این دو پایگاه اعم از راننده، تکنسین و کارشناس فوریت های پزشکی، زن هستند.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث گیلان با بیان اینکه تنها استان دارای راننده آمبولانس زن در پایگاه اورژانس هستیم، عنوان کرد: هر ماه بیش از ۱۰ هزار ماموریت امدادی را در استان انجام می دهیم که شامل مشاوره پزشکی و خدمات سرپایی و انتقال بیمارستانی است.

محمدی ادامه داد: با حمایت دانشگاه علوم پزشکی استان برای نخستین بار طرح پایلوت تمرکز مدیریت آمبولانس های استان را اجرایی کردیم، در حال حاضر آمبولانس های استان اعم از بیمارستانی و مراکز بهداشت در اختیار مرکز اورژانس است و متولی واحد دارد که سبب افزایش کارایی امکانات و استفاده بهینه از آمبولانس های موجود و صرفه جویی در هزینه های آمبولانس ها برای دانشگاه علوم پزشکی می شود.

وی از فعال بودن امداد هوایی با بالگرد اورژانس خبر داد و اضافه کرد: در مواقع ضروری نسبت به انجام پروازهای امدادی اقدام می کنیم، در هفته گذشته یک بیمار قلبی و یک مصدوم را از ماسال به رشت انتقال دادیم.

رئیس اورژانس گیلان با بیان اینکه اورژانس موتوری استان بسیار خوب عمل می کند، گفت: در مواقع پرترافیک که تردد آمبولانس به سختی صورت می گیرد، موتورآمبولانس به سرعت در محل حادثه حضور پیدا می کند و اقدامات اولیه و مراقبت های لازم را انجام می دهد، در صورت نیاز انتقال به بیمارستان یا مراکز درمانی، آمبولانس اعزام می شود و تا رسیدن آمبولانس، بیمار یا مصدوم تحت مراقبت های کارشناس فوریت های پزشکی خواهد بود.

وی با اشاره به انجام ۳۰ تا ۳۵ هزار مورد تماس تلفنی با ۱۱۵ در ماه، خاطرنشان کرد: بخش زیادی از این تماس ها توسط کارشناسان فوریت های پزشکی و یا پزشکان مستقر در اورژانس به صورت مشاوره پزشکی پاسخ داده می شود.

محمدی با بیان اینکه امسال ۶ دستگاه آمبولانس و ۶ دستگاه موتورآمبولانس به ناوگان اورژانس استان اضافه شده است، عنوان کرد: تعدادی از آمبولانس ها را بازسازی و نوسازی و به چرخه عملیات پایگاه های اورژانس اضافه کردیم تا پایان سال نیز شاهد اضافه شدن آمبولانس های جدید و پیشرفته به ناوگان اورژانس استان خواهیم بود.

رئیس اورژانس گیلان اضافه کرد: تعدادی از پایگاه های اورژانس را در مناطق برنامه ریزی شده با همکاری مسئولان استانی راه اندازی خواهیم کرد تا چرخه خدمت رسانی در استان تقویت شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۲ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403091208348
  • خبرنگار : 50040