استاندار پیشین کرمانشاه: 

کرمانشاه به نگاه ویژه دولت نیاز دارد

استاندار پیشین کرمانشاه به وضعیت نامناسب برخی شاخص‌های توسعه استان اشاره کرد و گفت: کرمانشاه به نگاه ویژه دولت نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمدطیب صحرایی، امروز (۱۲ آذر) در آیین تکریم و معارفه استاندار کرمانشاه که با حضور وزیر کشور برگزار شد، با اشاره به فعالیت سه ساله دولت سیزدهم، اظهار کرد: شهید رئیسی به گواه دوستداران و منتقدین نمادی از یک انسان پاک و الهی بود که خدمات، برکات و تاثیرات بین‌المللی و ملی زیادی برای کشور داشت. 

وی به خدمات دولت شهید رئیسی در استان کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: اگرچه ریشه بسیاری از مشکلات کنونی استان به دوره پیش از انقلاب اسلامی و نوع نگاه منفی رژیم پهلوی به قوم کُرد، درگیری مستقیم استان در جنگ هشت ساله تحمیلی، ظهور داعش در نزدیکی مرزهای ما و ... برمی‌گردد که باعث عدم توسعه این استان شده، اما در طول دوره سه ساله دولت سیزدهم خدمات زیادی برای حل بخشی از مشکلات کرمانشاه انجام گرفت. 

استاندار پیشین کرمانشاه به پاره‌ای از این خدمات اشاره داشت و عنوان کرد: دولت شهید رئیسی در شرایطی کرمانشاه را تحویل گرفت که به مدت شش سال یعنی از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۸ رتبه اول بیکاری کشور را داشتیم، به گونه‌ای که در برهه‌ای آمار بیکاری استان به ۲۲.۵ درصد رسید و اکنون در شرایطی استان را تحویل می‌دهیم که نرخ بیکاری کرمانشاه به کمتر از نصف و به 12.3 درصد کاهش یافته و از رتبه اول بیکاری کشور به رتبه سوم رسیده‌ایم. 

وی ادامه داد: از نظر نرخ تورم نیز کرمانشاه در آن زمان رتبه چهارم کشور را داشت که با تلاش‌های صورت گرفته در سه سال گذشته، براساس آخرین گزارش مرکز آمار ایران در مهر ماه امسال به رتبه شانزدهم رسیده‌ایم. 

صحرایی به بهبود شاخص‌ فضای کسب و کار کرمانشاه در طول سه سال گذشته هم اشاره کرد و افزود: وضعیت فضای کسب و کار در کرمانشاه از رتبه ۲۳ کشوری به رتبه هفتم ارتقاء یافته است. 

وی با اشاره به افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه علیرغم نواقصی که داشت، گفت: برای رفع مشکلات راه آهن کرمانشاه و تکمیل آن تا مرز خسروی، با نظر موافق مقام معظم رهبری ۳۰ هزار میلیارد تومان معادل هفت سال بودجه عمرانی استان اختصاص یافته و اکنون کارگاه راه آهن فعال است. 

استاندار پیشین کرمانشاه به رکود فعالیت‌ فرودگاه کرمانشاه طی چندسال گذشته اشاره داشت و افزود: باند فرودگاه کرمانشاه باید بازسازی می‌شد و به دلیل همنی مشکلات روزانه تنها پنج تا شش پرواز داشت، به این منظور بازسازی آن را در دستور کار قرار دادیم و در حال حاضر باند آن برای نشست و برخاست هواپیماهای پهن پیکر آماده افتتاح است. 

وی ادامه داد: ابتدای دولت سیزدهم حدود ۸۶۰ روستا و یازده شهر استان با تنش آبی مواجه بود که با اقدامات انجام شده در این مدت حدود ۳۷۰ روستا و یازده شهر رفع تنش شده‌اند. مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهر کرمانشاه نیز با سرعت در حال ساخت است.

صحرایی به عدم دسترسی یک چهارم روستاهای استان به شبکه گازرسانی در گذشته اشاره کرد و گفت: طی این مدت ۶۰۰ روستای استان گازرسانی شد. 

وی با اشاره به رونق تبادلات تجاری در مرزهای استان، عنوان کرد: تا چندسال پیش مرزهای استان تبادلات تجاری معمولی داشتند، اما اکنون رتبه چهارم صادرات و رتبه اول ترانزیت از مبدا را کسب کرده‌ایم. 

استاندار پیشین کرمانشاه به تلاش برای جمع‌آوری مدارس کانکسی و ناایمن کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در این مدت ۶۰۰ کلاس درس و ۱۰۷ مدرسه در استان احداث و نوسازی شد. 

وی یادآورشد: همچنین در طول سه سال گذشته بیش از ۱۰۰ جوان به چرخه مدیریتی استان در سطوح مختلف وارد شدند. 

صحرایی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عقب ماندگی تاریخی کرمانشاه و چند استان دیگر، اظهار کرد: برای جبران این عقب ماندگی به رئیس جمهور شهید پیشنهاد دادم که برای کرمانشاه و پنج استان دیگر کشور یک قرارگاه ویژه به منظور رسیدگی به مشکلات آنها تشکیل شود تا این استانها طی یک دوره پنج ساله خود را به میانگین کشوری برسانند. 

وی اضافه کرد: شهید رئیسی دستورات لازم را برای راه‌اندازی این قرارگاه به معاون اول خود دادند، اما پس از حدود یک هفته ایشان به شهادت رسید و اکنون از وزیر کشور و استاندار جدید کرمانشاه درخواست دارم که این پیشنهاد را مورد عنایت و پشتیبانی قرار دهند، چرا که کرمانشاه نیاز به یک نگاه ویژه دارد. 

در این نشست منوچهر حبیبی بعنوان استاندار کرمانشاه معرفی و از خدمات محمدطیب صحرایی در طول حدود دو سال مسئولیتش در استان کرمانشاه قدردانی شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۲ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403091208347
  • خبرنگار : 50184