عبدالحسین محمدی، دوشنبه ۱۲ آذر، در جمع خبرنگاران افزود: بوته گلدانی گونه گیاهی مرتعی آگروپایرون النگاتوم در ایستگاه تولید بذر مرتعی چقاء در سال جاری با هدف اصلاح و احیای مراتع، کنترل روانآبها، تثبیت خاک، کاهش فرسایش خاک، افزایش ذخیره آبی خاک و نفوذپذیری سفرههای آب زیرزمینی، تقویت ظرفیت مراتع، افزایش تولید علوفه و بهبود وضعیت معیشت بهرهبرداران محلی، تولید شده است.
وی بیان کرد: تمامی متقاضیان خصوصاً مجریان و بهرهبرداران مراتع استان میتوانند جهت دریافت رایگان بوته گلدانی آگروپایرون النگاتوم درخواستهای خود را به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستانهای استان تحویل دهند تا پس از بررسی درخواستها بوته گلدانی رایگان را تحویل بگیرند.
وی ادامه داد: آگروپایرون النگاتوم گونه خوش خوراکی بوده و به دلیل قدرت ترمیم، رشد مجدد و محافظت از خاک در مقابل فرسایش و به تبع آن، افزایش نفوذپذیری آب، کاشت آن در سطح مراتع استان توصیه میشود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: مراتع بذرکاری و بوتهکاری شده با گونه النگاتوم تا زمان استقرار کامل گیاهان به مدت دو سال توسط مجریان و بهره برداران قرق، محافظت میشود.
مساحت مراتع و بیابانهای استان مرکزی بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار است و بیش از ۴۱ هزار خانوار بهرهبردار و مرتعدار در استان وجود دارد.
انتهای پیام