«حمید حیدریزادی» در این خصوص به ایسنا اظهار کرد: باتوجه به افزایش آگاهی کشاورزان در نحوه کاشت، مراقبت در مراحل مختلف داشت، تغذیه مناسب گیاه زعفران و مبارزه بموقع با آفات و علفهای هرز، ما امسال افزایش تولید در واحد سطح را داریم.
وی ادامه داد: از جمله دلایلی که سبب میشود زعفران شهرستان چرداول عطر و طعم بسیار خوبی داشته باشد، شرایط اقلیمی مناسب و کیفیت خاک مطلوب آن است.
حیدریزادی تصریح کرد: عمده تولیدات زعفران چرداول به بازارهای استان ایلام همچنین خود شهرستان فروخته میشود.
وی خاطر نشان کرد: سطح زیرکشت محصول زعفران شهرستان چرداول ۱۴ هکتار در سامانه جامع پهنهبندی و اطلاعات کشاورزی ثبت شده است و ۲۳ بهرهبردار در زمینه تولید آن فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی چرداول بیان کرد: آبیاری زعفران از ۱۵ آبان آغاز و حداکثر رشد آن تا فروردین ماه است که متناسب با اقلیم شهرستان است، همچنین همکاران ما در جهادکشاورزی در طی سال با زعفران کاران همراه بوده و با آموزش و ترویج دستاوردهای نوین علمی حمایتهای لازم را انجام تا کمیت و کیفیت محصول زعفران در هکتار افزایش یابد.
حیدریزاد گفت: برداشت زعفران در شهرستان چرداول از اواخر آبانماه شروع و تا اواسط آذرماه نیز ادامه دارد.
انتهای پیام