مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان خبر داد

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه مدرسه کمیساریای عالی پناهندگان در اهواز

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان از پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه ساخت مدرسه کمیساریای عالی پناهندگان در اهواز خبر داد.

محمد سعیدی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ایران با هزینه ۲۰ میلیارد تومان یکی از پروژه‌های شاخص نوسازی مدارس در اهواز است که در حال حاضر ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد تا دو - سه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد. این پروژه در مدت دو سال اجرا شده است.

وی افزود: می‌توان از این فضای آموزشی که ویژه کودکان اتباع خارجی است، برای ۴۰۰ تا ۵۰۰ دانش‌آموز استفاده کرد و احتمالا به دانش‌آموزان پسر مقطع ابتدایی اختصاص می‌یابد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان گفت: این مدرسه در محله بوستان اهواز است و علاوه بر دانش‌آموزان اتباع، آموزش و پرورش اهواز هم می‌تواند در شیفت دیگری از آن استفاده کند.

سعیدی‌پور با اشاره به همکاری کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ساخت این مدرسه عنوان کرد: نخستین بار است که یک مدرسه کمیساریا در خوزستان به بهره‌برداری می‌رسد و پس از این با همکاری این نهاد، پروژه دیگری هم کلنگ‌زنی می‌شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403091006623
  • خبرنگار : 50225