مهدی تمیزی، فعال فرهنگی هنری که پیش ازهمه خبر این تخریب را در صفحۀ اینستاگرام خود منتشر کرد، به این موضوع نیز اشاره کرده بود که «بر کاشیهای آبی سردر مسجد سیچون نوشته شده بود؛ سردر این مسجد در سال ۱۳۲۲ شمسی به هزینه حاجی آقا ایرجی پایان یافت.»
او اشاره کرده بود: «فادخلوها سلام» بر سردر این مسجد با خاک یکسان شد.
بعد از این اعلام، سیدروحالله سیدالعسگری که حدود یکماه است عهدهدار مسئولیت معاونت ادارهکل میراث فرهنگی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان شده است، ضمن پیگیری موضوع تخریب مسجد سیچان از یگان حفاظت این اداره، به ایسنا توضیح داد: تخریب مسجد سیچان مربوط به حدود دوماه قبل است که توسط شهرداری و به منظور عقبنشینی و تعریض کوچه تخریب شده است.
سیدالعسگری افزود: براساس آنچه یگان حفاظت ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان بیان کرده مسجد سیچان جزو آثار واجد ارزش برای ورود یگان به موضوع این تخریب نبوده است
به گزارش ایسنا، این موضوع جای تأمل است که ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان و شهرداری اصفهان براساس چه معیارهایی آثاری را واجد ارزش میدانند و آثاری را خیر؟! آیا معیار فقط قدمت یک بناست! اگر چنین هم باشد مسجد سیچان در مدتی زمانی اندک به قدمت موردنظر این نهادها نیز میرسید! چگونه است در شهری غنی از داشتههای فرهنگی، برخی از یکسو دربارۀ میراث ارزشمند شهر صحبت میکنند، ولی ازسوی دیگر و در عمل، تخریب این میراث همچنان ادامه دارد!
انتهای پیام