حجتالاسلام صمد بهرامی روز پنجشنبه ۸ آذرماه درآیین یادواره ۴۰۰ شهید روحانی و طلاب مازندران که در حسینیه ثارالله سپاه آمل برگزار شد، افزود: براساس آمار جمعآوری شده از هر ۲۰ طلبه و روحانی، دو نفر شهید شدند.
وی تصریح کرد: در دوران پرافتخارهشت سال دفاع مقدس، ۴۳ امام جمعه شهید و ۶۲ امام جماعت نیز در کاروان شهدا بودند.
مسئول جدید دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا مازندران، در آماری دیگر از جایگاه روحانیت در دوران دفاع مقدس گفت: ۲۶ روحانی نماینده مجلس و ۳۲ روحانی از قوه قضائیه به همراه ۴۵ معلم روحانی، ۲۹ طلبه دانشجو شهید شدند.
حجت الاسلام بهرامی ادامه داد: ۷۲ شهید روحانی غواص، ۱۴۳ فرمانده روحانی، ۱۲۴ روحانی آرپیجی زن و یک طلبه فرمانده لشگر در دوران دفاع مقدس نقش آفرینی و شهید شدند.
وی، با اشاره به وجود ۴۰۰ شهید روحانی مازندران که ازاین شمار ۳۶ شهید مربوط به شهرستان آمل است، اشاره کرد و ادامه داد: متاسفانه در سالهای پس از جنگ تحمیلی کمتر به نقش و جایگاه روحانیت در دفاع از کشور پرداخته شده است.
نماینده ولی فقیه درسپاه کربلا مازندران با اشاره به اینکه یک وجه اشتراکی بین وصیت نامه همه شهدا پشتیبانی از ولایت فقیه واطاعت از فرمان رهبری بوده است، گفت: خواسته همه شهدا حضور پر رنگ در مساجد و رعایت حجاب و تقوای الهی بوده است، موضوع مهمی که اکنون دشمن با هجمههای خود در کمرنگ و دور کردن نسل جوان جامعه از مساجد موفق عمل کرده است.
حجت الاسلام بهرامی با اشاره به اینکه امروز سنگر دیگر سنگر نظامی نیست و باید سنگرهای فرهنگی و اعتقادی را حفظ و پاسداری کرد، گفت: مساجد به عنوان یکی از پایگاههای مهم و اصلی در شکلگیری انقلاب اسلامی و نیز پایگاهی برای نامنویسی جهت اعزامهای جوانان به جبهه نبرد جنگ تحمیلی نقش مهمی داشته و امروزه خالی شدن بسیاری از مساجد و یا حضور افراد به تعداد کمتر از انگشتان دو دست نیاز به تامل بیشتری دارد.
یاد شهدا در زندگی روزمره فراموش نشود
وی با تاکید براینکه امروز هم وظیفه همه ما چه مسئول و فرد عادی زنده نگه داشتن یاد و آرمانهای مهم شهدا در جامعه و زندگی ما است، تصریح کرد: یاد شهدا نباید درگیرودارهای زندگی روزمره فراموش شود.
نماینده ولی فقیه درسپاه کربلا مازندران همچنین با اشاره به اینکه یادبود شهدا باعث تبرک و اعتباردر جامعه میشود، افزود: با نصب یک تمثال شهید در میدان شهر، تمجید و تجلیل از مقام شهید، نامگذاری یک کوچه و خیابان به نام شهدا و حتی حضور در مراسمهای یادبود شهدا، باعث زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنها و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه خواهد شد.
انتهای پیام