رئیس هیات ورزش روستایی استان:

طرح سنجش ساختار قامتی زنان روستایی در کرمانشاه اجرا شد

رئیس هیات ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی استان کرمانشاه از اجرای طرح سنجش ساختار قامتی زنان روستایی در کرمانشاه خبر داد و گفت: در این طرح ساختار قامتی حدود ۶۰۰ زن روستایی در کرمانشاه سنجش شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، زهرا کشتمند، امروز(هشتم آذر) در آیین تجلیل از روسا، داوران، مربیان و ورزشکاران هیات ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی استان، با اشاره به کسب رتبه دوم ورزش روستایی کشور توسط کرمانشاه، اظهار کرد: طی سالهای اخیر تلاش شد تا اقدامات مهمی را در حوزه ورزش روستایی استان انجام دهیم که از جمله آنها می‌توان به راه اندازی خانه‌های ورزش روستایی، تربیت مربیان و داوران در روستاها، برگزاری جشنواره‌های مختلف و... اشاره کرد.

وی افزود: امسال در طرح ملی «جام پرچم» از استان کرمانشاه حدود ۱۲۰ تیم در رشته‌های مینی فوتبال، کاراته و پرتاب وزنه شرکت کردند که در رشته مینی فوتبال آقایان رتبه اول و در بخش بانوان رتبه پنجم کشوری به همراه سهمیه حضور در رقابت‌های لیگ را کسب کردیم. 

رئیس هیات ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی استان تصریح کرد: در رشته پرتاب وزنه نیز مقام سوم کشوری را بدست آوردیم و در بخش کاراته نیز ورزشکاران ما در رقابت‌های کشوری خوش درخشیدند. 

وی در ادامه از اجرای طرح پایش سلامت و تندرستی بانوان روستایی در استان خبر داد و گفت: در این طرح حدود ۶۰۰ نفر از بانوان روستایی استان توسط نیروهای متخصص از نظر ساختار قامتی مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گرفتند و برای آنهایی که دچار ناهنجاری‌های اسکلتی و عضلانی شده بودند، برنامه حرکات اصلاحی تجویز شد. 

کشتمند به آخرین وضعیت پروژه احداث اولین خانه نشاط و تندرستی استان اشاره کرد و افزود: سال گذشته عملیات اجرایی احداث اولین خانه نشاط و تندرستی استان در روستای «سروناو» شهرستان کرمانشاه آغاز شد، اما این پروژه فعلا نیمه کاره مانده که از اداره کل ورزش و جوانان استان برای اتمام آن تاپایان امسال انتظار حمایت داریم. 

وی از راه اندازی چند رشته جدید ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی در استان نیز خبر داد و گفت: فوتوالی، هنرهای رزمی سواره و کورن هول از جمله این رشته‌ها هستند که کمیته‌های آنها را تشکیل داده و آنها را فعال کرده‌ایم. 

رئیس هیات ورزش روستایی استان در ادامه از دعوت از هانیه عاشوری و سعید ناصری از کرمانشاه به اردوی تیم ملی چوب کشی نیز خبر داد. 

وی به وجود حدود ۲۵۵۵ روستا در سطح استان اشاره کرد و گفت: تلاش کرده‌ایم تا جایی که امکان دارد به اکثر این روستاها سرکشی کرده و ظرفیت‌ها و استعدادهای ورزشی آنها را شناسایی و برای توسعه ورزش در آنها قدم برداریم. 

کشتمند درپایان از انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک با تعدادی از ارگان‌های استان برای توسعه ورزش روستایی نیز خبرداد و گفت: طی یکسال اخیر برنامه‌های متنوعی را با مشارکت این دستگاه‌ها و ارگان‌ها در روستاها و محلات کم برخوردار شهر کرمانشاه برگزار کردیم. 

انتهای پیام 

  • پنجشنبه/ ۸ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403090805634
  • خبرنگار : 50184