رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یادداشتی تأکید کرد

دیو هفت سر قاچاق را باید با عزمی آهنین و مشارکت جمعی از میان برداریم

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، در یادداشتی به بررسی محوریت پلیس امنیت اقتصادی فراجا در مقابله با قاچاق سوخت پرداخت و تأکید کرد که باید دیو هفت سر قاچاق را با عزمی آهنین و همراهی و همکاری و مشارکت جمعی از میان برداریم.

به گزارش ایسنا، در یادداشت سردار حسین رحیمی آمده است:

« قاچاق کالا، اقتصاد یک کشور را به نابودی می کشاند؛ چرا که قاچاق کالا فقر، بیکاری، تورم ، گرانی، تعطیلی کارخانجات و غیره را با خود به همراه می آورد و در واقع قاچاق کالا قاصد اتفاقات شوم ، ناگوار و ویرانگر در اقتصاد یک کشور است و همچون طاعون اقتصاد یک کشور را می خشکاند و از بین می برد.

قاچاق کالا، پروسهای مخرب و پدیده‌ای ویرانگر است که با خود مشکلات بسیاری را در حوزه‌های اقتصادی به دنبال دارد و دومینو وار و سلسله وار در پی خراب شدن و از بین رفتن اقتصاد یک کشور، بطور حتم سایر حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اخلاقی نیز با مشکلات جدی رو برو خواهند شد؛ چرا که اقتصاد، بنیان و اساس هر ملک و حکومتی است که اگر این بنیان، اساس و ستون ویران شود بطور حتم ساختار نظام هر کشوری نیز دچار تزلزل و مشکلات جدی می‌شود.

فقر و نداری که محصول مشکلات اقتصادی است با خود ناهنجارها و مشکلات متعددی را به همراه دارد همچنان که معصوم می فرمایند: فقر، از دری که وارد شود ایمان از دری دیگر خارج خواهد شد که این مهم موید تاثیرات نامطلوب اقتصادی بر فرد و به تبع آن جامعه خواهد شد. از این رو برای جلوگیری از بروز مشکلات اجتماعی و فرهنگی باید مسائل اقتصادی را با هم و غم بیشتر پیگیری کنیم و نگذاریم این حوزه درگیر مشکلات حاد و مزمن شود.

به هر ترتیب عوامل چالش زای مختلفی می‌تواند اقتصاد یک کشور را به قهقرا، نابودی، ضعف و شکست بکشاند که به ضرس قاطع می‌توان قاچاق کالا را یکی از مهمترین دلایل این مهم بدانیم که باید بطور قاطع با این موضوع مقابله و مبارزه همه جانبه شود.

امروز به دلایل مختلفی شاهد ورود انواع و اقسام کالای قاچاق و از سوی دیگر قاچاق معکوس مثل قاچاق دام مولد و کالای اساسی و سوخت از کشور هستیم که در هر دو صورت می‌تواند ضربات و مشکلات متعددی را برای کشور به همراه داشته باشد.

قاچاق کالاهای مختلف از طرق مختلف به کشور باعث خارج شدن ارز کشور و ورود بی رویه و خارج از ضوابط و نیاز سنجی کالا به کشور و ایجاد بازارهای سیاه در کشور می‌شود، ضمن اینکه بیشتر کالایی که بصورت قاچاق وارد کشور می‌شود کالای بُنجل، بی کیفیت و غیراستانداردی است که مشکلات متعددی را برای سلامت افراد و غیره به دنبال دارد. از سوی دیگر قاچاق معکوس هم برگرفته از سیاست‌های موذیانه و ناجوانمردانه دشمنان است که اجرای آن زیان‌های جبران ناپذیری را به دنبال دارد؛ مثلا قاچاق دام مولود به خارج از کشور بطور حتم در دراز مدت کشور را در حوزه‌های فرآورده‌های گوشتی با مشکلات جدی مواجه می‌کند که اجرای این گونه سیاست‌های ناجوانمردانه از طریق دشمنان بطور مستمردر حال انجام است.

در هر صورت امروز بطور قطع قاچاق کالا سهم عمده‌ای را در مشکلات اقتصادی به خود اختصاص داده است که باید با این پدیده شوم و نامیمون بطور قطع و با همه توان و مقتدرانه برخورد نماییم و در این مسیر و در این میدان، محوریت با پلیس امنیت اقتصادی فراجا است که باید سایر سازمان‌ها و نهادها در این مسیر همراهی و همکاری لازم و بایسته را داشته باشند؛ چرا که دیو هفت سر قاچاق را باید با عزمی آهنین و همراهی و همکاری و مشارکت جمعی از میان برداریم.»

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۸ آذر ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403090805464
  • خبرنگار : 71959