فریبا مرادی اردکانی امروز، ۷ آذرماه با بیان اینکه سلامت بینایی یکی از مهمترین نعمتهای الهی در رشد و تکامل است، افزود: تنبلی چشم یکی از شایعترین علل کاهش دید قابل پیشگیری در دهه نخست زندگی است و میزان شیوع آن از ۲ تا ۵ درصد در ایران و کشورهای مختلف گزارش شده است.
وی با تصریح اینکه یکی از اهداف این طرح شناسایی زودهنگام مشکلات بینایی است، ادامه داد: تنها راه پیشگیری از «تنبلی چشم»، تشخیص به موقع عوامل ایجادکننده آن است و از آنجا که بسیاری از این عوامل برای خانوادهها ناشناخته است، چشم تمامی کودکان باید حداقل در سنین ۳ تا ۶ سالگی دست کم سالی یکبار، پیش از دبستان پایش شود.
مدیر گروه بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه تاکنون ۱۳۵ ویزیت چشمپزشکی و ۷۵ ویزیت بیناییسنجی توسط یک گروه جهادی انجام شده است، افزود: این خدمات ارزشمند در مناطق محروم و کمبرخوردار ادامه خواهد یافت تا به بهبود کیفیت زندگی در مناطق کم برخوردار کمک کنیم.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، وی با ابراز خرسندی از نتایج این طرح، ابراز امیدواری کرد تا با اجرای اینگونه برنامهها، گامی موثر در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مناطق کم برخوردار برداشته شود.
انتهای پیام