شهرام علییاری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت تپه باستانی چغاگاوانه، اظهار کرد: طبق نظر باستان شناسان تپه چغاگاوانه که در مرکز شهر اسلام آبادغرب واقع شده، حدود ۱۰ هزار سال قدمت دارد.
وی افزود: از دهه ۴۰ تاکنون دو مرحله کاوش باستان شناسی در این محوطه انجام شده که طبق یافتههای باستان شناسان، این محوطه در گذشته یک ارگ حکومتی بوده که خانههای مسکونی تا شعاع یک کیلومتری آن واقع شدهاند.
رئیس اداره میراث فرهنگی اسلام آبادغرب با بیان اینکه سال گذشته عرصه و حریم محوطه باستانی چغاگاوانه بروزرسانی شد، تصریح کرد: به دنبال تعیین عرصه و حریم این محوطه، برنامه ساماندهی آن توسط فرمانداری و شهرداری اسلام آبادغرب در دستورکار گرفت و در این زمینه با پژوهشگاه میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی مکاتباتی انجام شد.
وی تاکید کرد: در نهایت طی ماههای گذشته یک تیم باستان شناسی از پژوهشگاه میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی به اسلام آبادغرب سفر کردند و طی چند روز بررسیهایی روی این محوطه باستانی انجام دادند و پروپزال ساماندهی و تبدیل محوطه باستانی چغاگاوانه به سایت موزه را تهیه و در اختیار شهرداری این شهر قرار دادند.
علییاری خاطرنشان کرد: طبق برآوردهای صورت گرفته، ساماندهی و تبدیل چغاگاوانه به سایت موزه حدود ۴.۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی با بیان اینکه شهرداری اسلام آبادغرب مکاتباتی را با استانداری کرمانشاه به منظور صدور مجوز و کمک به تامین اعتبار مورد نیاز داشته، عنوان کرد: شهرداری اسلام آباد منتظر تاییدیه و تامین اعتبار برای شروع پروژه است.
انتهای پیام