سید عادل مولا امروز (۶ آذرماه) در گفتوگویی رسانهای اظهار کرد: سرشماری حیات وحش یکی از ابزارهای اصلی در مدیریت حیات وحش است و به همین منظور برای به دست آوردن حداقل جمعیت گونههای علفخوار شاخص و همچنین بررسی وضعیت و روند تغییرات جمعیتی این گونهها و ارزیابی کیفیت زیستگاهها، این سرشماری هر ساله در نیمه دوم فصل پاییز در استان خوزستان شروع میشود و حدود دو ماه به طول میانجامد.
وی افزود: امسال سرشماری حیات وحش استان خوزستان از ۱۰ آذرماه در تمام زیستگاههای طبیعی استان با استفاده از توان کارشناسی آغاز خواهد شد. در این برنامه، سرشماری چهار گونه علفخوار شاخص شامل قوچ و میش وحشی، کل و بز وحشی، آهو و گوزن زرد ایرانی در مناطق تحت حفاظت و مدیریت محیط زیست و همچنین برخی مناطق آزاد استان خوزستان به روش مشاهده مستقیم و با استفاده از ابزارهای رصد و پایش همچون دوربین چشمی، تلسکوپ، دوربینهای عکاسی و فیلمبرداری و با کمک و همراهی جوامع محلی، دوستداران و حامیان حیات وحش انجام میشود.
معاون محیط زیست طبیعی ادارهکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: نتایج و دادههای حاصل از این سرشماریها در برنامه ریزی و انجام اقدامات حفاظتی و احیای حیات وحش و زیستگاههای آنها استفاده خواهد شد.
انتهای پیام