برداشت شَمام از ۶۰ هکتار مزارع بندر خمیر

کشاورزان منطقه کهورستان و تنگ دالان شهرستان بندرخمیر، برداشت شَمام از ۶۰ هکتار مزارع خود را آغاز کردند.

رشید زامیران مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندر خمیر امروز یکشنبه ۴ آذر ماه، پیش بینی کرد: تا پایان فصل برداشت حدود ۹۰۰ تُن محصول روانه بازار شود.

وی گفت: بیشترین ارقام کشت شده جانا و ملون است.

زامیران افزود: محصول شَمام برداشت شده علاوه بر تأمین بازارهای داخلی به کشور عراق هم صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندر خمیر گفت: برداشت شَمام از اواخر آبان آغاز شده است و تا پایان آذر ادامه دارد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1403090402064
  • خبرنگار : 50987