تصویب دورکاری و تعطیلی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند دارای شرایط خاص در کردستان

استاندار کردستان از اجرای قانون کاهش زمان کار بانوان از ۴۴ ساعت در هفته به ۳۶ ساعت خبر داد و گفت: بانوان شاغلی که دارای فرزند کمتر از شش سال، دارای همسر و فرزند معلول یا مبتلا به بیماری صعب‌العلاج، بانوان سرپرست خانوار شاغل یا بانوان دارای معلولیت در دستگاه‌های اجرایی، مشمول کاهش ساعت کاری می‌شوند.

 آرش زره تن لهونی جزئیات مصوبه ابلاغی دولت در زمینه بخشنامه قانون کاهش ساعات کار هفتگی بانوان شاغل به دستگاه‌های اجرایی استان را اعلام و اظهار کرد: در راستای کمک به تحکیم بنیان خانواده به منظور مدیریت و هدایت بهتر فرزندان بر اساس ظرفیت قانونی، زمان کار بانوان مشمول این مصوبه از ۴۴ ساعت در هفته به ۳۶ ساعت کاهش پیدا می‌کند.

وی در جلسه شورای راهبردی تحول اداری استان مصوبه مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۰۵ مجلس شورای اسلامی را مبنی بر کاهش ساعات کاری بانوان شاغل از ۴۴ ساعت به ۳۶ ساعت در ماه و نیز مصوبه مورخ ۱۳۹۰/۱۲/۱۶ هیئت وزیران مبنی بر تعطیلی پنج‌شنبه‌ها برای بانوان شاغل دارای فرزند زیر هفت سال یا دوره ابتدایی را با جبران ساعات کاری در سایر روزها از طریق دورکاری یا جبران ساعات کسری را به دستگاه‌های اجرایی استان ابلاغ کرد.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: در این جلسه استاندار کردستان به مدیران تمامی دستگاه‌های اجرایی استان تاکید کرد جبران ساعات کسری در سایر روزها برای بانوان به صورت حضوری نباشد و این جبران از طریق تعریف دورکاری برای این بانوان صورت گیرد.

زره‌تن لهونی تاکید کرد: با توجه به مصوبه جلسه ستاد تحول اداری استان دیگر نیازی به اخذ مجوز از کمیته‌های تحول اداری وزارتخانه‌ها نیست و دستگاه‌های اجرایی استان به استناد همین مصوبه ملزم به اجرای مصوبات ابلاغی این جلسه خواهند بود.

به گزارش ایمنا، مصوبه مورخ ۱۳۹۰/۱۲/۱۶ هیئت وزیران پس از گذشت ۱۳ سال و مصوبه مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۰۵ مجلس شورای اسلامی پس از گذشت هشت سال در استان کردستان اجرایی نشده بود که طی جلسه امروز با تاکید استاندار کردستان برای اجرا به تمام دستگاه‌های اجرایی استان ابلاغ شد.

کد خبر

  • یکشنبه/ ۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403090401973
  • خبرنگار :