قهرمانی در سایه کمبود/ درد دل کاراته‌کای ایلامی

عضو تیم ملی کاراته جمهوری اسلامی ایران و قهرمان اروپا گفت: زمانی که ما برای مسابقه به تهران می‌رویم با ‌تمام خستگی‌ها هیچ خوابگاه مناسبی در اختیار ما قرار نمی‌گیرد، بارها شده است که در تهران مجبور شدم در ماشین خود بخوابم و روز بعد به دنبال خوابگاه باشم.

«سعید هواسی» با حضور در ایسنا اظهار کرد: حدود ۱۵ سال است که در رشته ورزشی کاراته مشغول تمرین هستم، کاراته ورزش سنگینی است و تمرین و فعالیت مداوم در آن کار هر کسی نیست.

عضو تیم ملی کاراته جمهوری اسلامی ایران گفت: استان ایلام از نظر ورزشی یک استان محروم است و ما با تمام کمبودهایی که بود به تمرین‌های ورزشی خود ادامه دادیم. بنده در همین راستا یک باشگاه نیز تأسیس کردم تا شاید توانسته باشیم در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی گام مهمی برداشته باشیم.

این قهرمان اروپا ادامه داد: باتوجه‌به وجود آسیب‌های اجتماعی متعدد و مسائل خاصی که در جامعه وجود دارد توانستم با تأسیس این باشگاه افراد زیادی را دور خود جمع کنم و به اهدافی که در نظر داشتم برسم.

هواسی از تمرین‌های سخت در این رشته ورزشی گفت و افزود: قبل از اعزام به مسابقات در روز سه بار تمرین ورزشی داشتم و بعضی از روزها حدود ۵ ساعت تمرین کرده‌ام.

وی خاطرنشان کرد: سطح این دوره از مسابقات به دلیل وجود کشورهای مختلف بسیار بالاتر از مسابقات قبلی‌ام بود، بیش از ۲۱ تیم از سراسر دنیا در این رقابت حضور داشتند.

این قهرمان اروپا گفت: در این رویداد ورزشی در سه مرحله مسابقه دادم که در مرحله اول با حریفی از کشور ارمنستان روبرو شدم که توانستم آن را شکست دهم، حریف دوم من از کشور بلغارستان بود که توانستم آن را هم شکست دهم. متأسفانه بازی سوم خود را واگذار کردم، در این رویداد داوری‌ها به شکل مطلوبی انجام نگرفت.

عضو تیم ملی کاراته افزود: در این مسابقات در قالب تیم ملی و با حضور ۶۵ نفر آقا و خانم در دو بخش کاتا و کمیته شرکت کردیم، بخشی از این افراد سرپرست و مربیان تیم ملی بودند و سایر افراد را ورزشکاران تشکیل می‌دادند.

هواسی تصریح کرد: در این مسابقات به‌خوبی دیده می‌شد که کشورهای اروپایی برای ورزش هزینه‌های زیادی انجام می‌دهند، خصوصاً برای ورزش کاراته. این موضوع باعث شد که دید ما نسبت به گذشته بسیار تغییر کند که امیدوارم بتوانیم تجربه‌ای که در مسابقات بین‌المللی کسب می‌کنیم به سایر شاگردان خود منتقل شود.

وی خاطرنشان کرد: تجربه‌ای که در مسابقات مختلف کسب کردم باعث شد که در این مسابقه به‌راحتی بتوانم از نظر روانی خود را مدیریت کنم.

هواسی گفت: رقیب من در ایران آقای محمد اسدی عضو تیم ملی و نفر دوم رنکینگ جهانی است، توانستم با آقای اسدی چندین بار مبارزه کنم ولی متأسفانه شرایط ما با ورزشکاران سایر استان‌ها خصوصاً ورزشکاران حاضر در تهران بسیار متفاوت است.

وی با انتقاد از عملکرد مسئولان ورزشی استان گفت: متأسفانه ورزش کاراته استان ایلام نسبت به ۲۰ سال پیش همچنان هیچ تغییری نداشته است. نسبت به گذشته سنگ‌اندازی‌های کمتری به این رشته ورزشی می‌شود اما نه‌تنها کاراته بلکه تمام رشته‌های ورزشی در استان ایلام همچنان نیاز به توجه بسیار بیشتری دارد.

هواسی افزود: بعد از بازگشت از مسابقات هیچ استقبالی از من به‌عنوان قهرمان این مسابقه نشد؛ حتی به جرأت می‌توانم بگویم که مسئولان ورزشی در ایلام هنوز مرا نمی‌شناسند. این در حالی است که استان‌های دیگر ایران توجه بسیار زیادی به رشته‌های ورزشی خصوصاً کیوکوشین دارند.

عضو تیم ملی کاراته گفت: انگیزه و روحیه‌ای که ورزش به آدم می‌دهد بسیار قابل ستایش است. این رشته ورزشی در زندگی شخصی‌ام تأثیر بسیار زیادی گذاشته است. این ورزش بود که یک انگیزه برای زندگی بهتر به من داد، بی‌شک با وجود تمام سختی‌ها خودم را برای مسابقات آینده آماده می‌کنم.

وی به حضور مربیان با دانش و تجربه در این رشته ورزشی تأکید کرد و گفت: علی‌محمد آذرافروز مشوق اصلی من بوده که در این زمینه بسیار کمک کننده است؛ همچنین حمایت‌های آقای حیدر گهرسودی رئیس هیئت کاراته استان نیز قابل تقدیر است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۳ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403090301432
  • خبرنگار : 50469