معاون جهاد کشاورزی کرمانشاه:

نیاز سالانه کرمانشاه به گوشت قرمز نصف تولیدات استان است

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه سالانه حدود ۴۲ هزار تن گوشت قرمز در کرمانشاه تولید می‌شود، گفت: نیاز سالانه استان به گوشت قرمز در حدود نصف تولیدات استان است.

سیروس نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه استان کرمانشاه به واسطه شرایط اقلیمی مناسب از حیث تولید گوشت قرمز جایگاه قابل قبولی در کشور دارد، تصریح کرد: این استان از استان‌های تامین‌کننده گوشت قرمز دیگر استان‌ها نیز به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه سالانه حدود ۴۲ هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه تولید می‌شود، گفت: نیاز سالانه استان کرمانشاه به گوشت قرمز حدودا نصف این میزان و حدود ۲۴ هزار تن است.

نوروزی یادآور شد: در استان کرمانشاه حدود سه میلیون راس دام سبک و ۲۷۰ هزار راس دام سنگین داریم.

وی با اشاره به ممنوعیت خروج دام زنده از استان، اظهار کرد: از حدود یک سال گذشته در راستای بالا بردن ارزش افزوده گوشت قرمز تولیدی در استان اقدامات خوبی انجام گرفته، به نحوی که دیگر اجازه خروج دام به شکل زنده را از استان نمی‌دهیم، بلکه دام مازاد صرفاً به شکل لاشه و بعد از کشتار در کشتارگاه‌های استان به دیگر استان‌ها منتقل می‌شود.

وی افزود: این اقدام در جهت بالا بردن ارزش افزوده گوشت قرمز تولیدی در استان انجام شده و توانسته در اشتغال‌زایی برای بیکاران استان نیز نقش داشته باشد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: همچنین از یک سال گذشته در جهت تامین و توزیع گوشت قرمز با قیمت مناسب بین مردم، کار واردات دام‌ زنده سنگین مازاد را از قم، اراک و آذربایجان غربی به استان شروع کرده‌ایم که این اقدام منجر به مدیریت نسبی قیمت گوشت قرمز در استان شده است.

نوروزی با بیان اینکه با اقدامات صورت گرفته کار پرواربندی دام در استان بیشتر توجیه اقتصادی پیدا کرده، عنوان کرد: از ابتدای امسال ۱۳۰ واحد پرواربندی دام سبک و سنگین در استان فعال شده و یا ظرفیتشان بالا رفته و در این مدت ۱۲۰۰ راس گوساله و ۶۶۰۰ راس بره به واحدهای پرواربندی استان اضافه شده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۳ آذر ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403090301086
  • خبرنگار : 50180