حمید ملانوریشمسی شامگاه جمعه دوم آذرماه در نشست سالیانه کانون کارآفرینان برتر رسمی استان همدان، اظهارکرد: موضوع کارآفرینی امروز در همه محافل و مجامع مطرح است، البته تفاوتهایی بین کارآفرینی و سرمایهگذاری وجود دارد.
وی با بیان اینکه کارآفرینی تنها به سرمایهگذاری محدود نمیشود بلکه شامل کشف راههای جدید، ترکیب منابع و ایجاد تحول در بازارهای کسب و کار است، تصریح کرد: کارآفرینان مغزهای متفکر در حوزه اشتغال و توسعه هستند و راههای جدیدی برای کسب و کار و اشتغال ایجاد میکنند و به تولید ثروت و رفاه در جامعه کمک میکنند.
به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری همدان، ملانوری با اشاره به اینکه بسیاری از کارآفرینان خود نیز سرمایهگذارانی هستند که به اشتغال و توسعه اقتصادی توجه دارند، افزود: کارآفرینی یک ضرورت است و سیاستهای اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) فرمودند، بهطور ویژه بهترین نسخه برای درمان مشکلات اقتصادی کشور است.
استاندار همدان با بیان اینکه سیاست اقتصاد مقاومتی باید بر پایه ظرفیتهای داخلی کشور باشد و فعالیتهای کارآفرینی باید در جهت توسعه درونزا و مردمی انجام شود، یادآور شد: بسیاری از جوانان بهدلیل دغدغههای اقتصادی و نگرانیهای مالی از ازدواج یا فرزندآوری خودداری میکنند و مشکلاتی چون بیکاری، نبود مسکن، معیشت و نگرانبودن برای آینده فرزندان را به عنوان دلایل اصلی این امتناع از تشکیل خانواده میدانند.
وی با اشار به اینکه برنامههایی بر ای جذب سرمایهگذاران و ایجاد اشتغال با همکاری بخش خصوصی در حال تدوین داریم که مراحل پایانی خود را طی میکند و بهزودی از طرحی در همین راستا رونمایی خواهیم کرد، اظهار کرد: ستاد توسعه و پیشرفت استان همدان که در آن دستگاههای مختلف، نمایندگان مجلس و فعالان بخش خصوصی همکاری خواهند داشت با هدف تسهیل و تسریع در فرآیند سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال ایجاد شده و شخصاً در کنار سرمایهگذاران و کارآفرینان حضور خواهم داشت و مشکلات آنها را پیگیری خواهم کرد.
ملانوری با بیان اینکه همچنین در برنامههای آینده، بانکهای استان همدان باید منابع خود را بهطور مؤثر در داخل استان به کار گیرند تا بخشهای مختلف اقتصادی بتوانند رونق یابند، ادامه داد: با همکاری مردم و فعالان بخش خصوصی میتوانیم اقتصاد استان و کشور را متحول کنیم.
استاندار همدان با تأکید براینکه در راستای بهبود شرایط اقتصادی و ایجاد فرصتهای شغلی، به همکاری و همافزایی همه نهادها از جمله دولت، بخش خصوصی، دانشگاهها و مؤسسات علمی نیاز داریم، گفت: باید به نحوی هماهنگ عمل کنیم که اهداف اقتصادی در تمام سطوح کشور و استان محقق شود.
وی با بیان اینکه همکاری و همافزایی میتواند فرصتهایی ایجاد کند که در گذشته به دلیل موانع مختلف از دست رفتهاند، اظهار کرد: کارآفرینی بدون داشتن زیرساختهای مناسب ممکن است با شکست مواجه شود. از این رو، سرمایهگذاری در زمینه زیرساختهایی مانند آموزشهای تخصصی، فضاهای کاری مشترک و افزایش دسترسی به منابع مالی باید جزء اولویتهای اصلی باشد.
ملانوری شمسی تصریح کرد: باید سیاستهای مالیاتی به گونهای تنظیم شود که علاوه بر جمعآوری منابع مالی، حمایت از کسبوکارهای نوپا و کارآفرینان در اولویت قرار گیرد. این سیاستها میتوانند شامل تخفیفهای مالیاتی یا حمایت به شکل پرداخت تسهیلات کمبهره باشد.
وی خاطرنشان کرد: سرمایهگذاران داخلی و خارجی، باید اطمینان حاصل کنند که فضایی امن و قانونمند برای سرمایهگذاری وجود دارد. این فضا باید از هرگونه تهدید و ریسکهای اقتصادی و اجتماعی در امان باشد و در عین حال شفافیت در فرآیندها و قوانین وجود داشته باشد.
انتهای پیام