محمدرضا بهرامی دبیرمجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی استان گلستان روز پنج شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در طلیعه کلام انتصاب علی اصغر طهماسبی از فرزندان شایسته و توانمند گلستان به عنوان استاندار را صمیمانه تبریک عرض میکنم؛ با شناختی که از ایشان داریم با برخورداری از روحیات روانشناختی جمعگرایانه و مشارکتپذیر و تجربه طولانی در حوزه فعالیتهای اجرایی، سیاسی و نقش آفرینی مستقیم در برخی نهادهای اطلاعاتی و بالادستی، فکر میکنم میتوانند با انسانهای بزرگ کار کنند و به این خوش بینم وامیدوارم کهایشان موفقتر باشند.
بهرامی افزود: بدون تعارف، آینده گلستان در گرو شایستهسالاری مبتنی بر اخلاق اسلامی است و این جزء معیارهای مهم مدیریت است و در اشغال مدیریتها به هیچ وجه نباید این ویژگیها، فدای شیوههای خودخواهانهی بومی بودن یا مسائل حاشیهای شرق و غرب و یا سهم خواهی حزبی، قومی و قبیلهای و برخی شبکههای آشکار و نهان قدرت در استان شود.
وی ادامه داد: چراکه این حسایست نشان دادنها برخلاف رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب است و این حاشیه پردازی کردن بیشک به توسعه استان لطمه و آسیب میزند و رسیدگی به مشکلات و نیازهای مردم را کُند و یا متوقف میکند؛ البته مسئولان برای اقدامات خود باید شاخص تعیین کنند و ملاک داشته باشند و براساس حجتی روشن و سندی جامع عمل کنند و در اداره امور از اعمال نظر بیمبنا و خودرایی و خودمحوری بپرهیزند.
عضو مجمع مشورتی نظام مسائل استان اظهار کرد: امیرمؤمنان حضرت علی (ع) در عهدنامه مالک اشتر(درنهج البلاغه) به عنوان فرمانروای مصر(استاندار) میفرماید: ای مالک در بکارگیری کارمندان و مدیرانی که باید زیر نظر تو کار کنند هیچ گونه واسطه و شفاعتی را نپذیر مگر شفاعت «کفایت» وامانت را.
بهرامی در رابطه با موضوع مدیران میانی خاطرنشان کرد: استاندار باید از افراد متخصص، جوان، کارآمد و با انگیزه در ردههای میانی استفاده کند و از انتصاب افراد سفارشی که از یک مجموعه به مجموعه دیگری تحمیل میشوند، حذر کند، یک وقت ممکن است ما یک نفر را از دانشگاه به مدیریت در ادارهای بیاوریم، این فرد شاید استاد بسیار خوب و موفقی باشد، اما در حوزه اجرا موفق نباشد، ما از این قبیل مدیران در طول انقلاب زیاد دیدهایم و شایسته است به این مسأله دقت شود.
وی ادامه داد: یکی از مواردی که برای انتخاب مدیران میانی باید لحاظ شود، توانایی مدیریت است، اگر این فرد از نیروهای همان سازمان باشد بسیار بهتر است، یعنی اگر در آن دستگاه کسی را میشناسیم که کار خود را از مسئول بخش بودن در یک واحد آغاز کرده و کمکم به مراتب بالاتر رسیده و اکنون معاون آن دستگاه یا مدیر یک بخش از همان دستگاه است، اگر مدیریت اداره را به چنین فردی بسپاریم، در کارش به مراتب از کسی که این مراحل را طی نکرده موفقتر است و همه از چنین فردی اطاعت میکنند، چون میدانند کاربلد است. اگر مدیر پیشین مدیری متخصص و لایق بود، ضرورتی ندارد در دولت جدید تغییر کند، اگر هم مدیر بهتری برای این حوزه وجود دارد باید جایگزین شود، اما در حالت کلی هیچ ضروری ندارد که الزاماً همه مدیران میانی تغییر کنند.
دبیرمجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی استان تصریح کرد: باید با مدیرانی که لایق و متخصص هستند کار کرد، اینکه صرفاً دولت تغییر کرده، قرار نیست همه مدیران به سبب آن تغییر کنند، چرا که هم دولت پیشین و هم دولت فعلی دلسوز این کشور بوده و هستند و باید کارها ادامه پیدا کند، اینکه ما تصور کنیم دولت سهم عدهای است، این اشتباه است، دولت، مقام و حکومت سهم کسی نیست، بلکه هر کسی که به نفع مردم کار میکند باید منصوب شود.
بهرامی با تأکید بر اینکه سنگاندازی و کارشکنی در کار دولت مردم را ناامید و پازل دشمن را تکمیل میکند، ادامه داد: اگر برخیها نکته یا نگرانی در خصوص منافع مردم را دارند آن را در قالب شاخص و معیار مشخص بیان کنند، تا همه بدانند اینهمه هیاهو برای منافع مردم است نه سهمخواهی و منافع شخصی.
عضو مجمع مشورتی نظام مسائل استان گفت: استانداری موفق است که بتواند تمام دستگاهها را زیر چتر حمایتی خود قرار دهد و مثل یک پدر برای استان باشد و مدیریت داشته باشد، یعنی بتواند مسائل استان را جمع و از امکانات استان استفاده کند.
وی در رابطه با اولویتهای استان خاطرنشان کرد: اولین حرکت یک استاندار توانمند باید این باشد که یک تیم بسیار قوی جمعآوری کند تا در حوزه آب استان به ویژه مرکز استان چارهای بیندیشند.
بهرامی تصریح کرد: مسأله بعدی بحث گردشگری استان و وجود آثار تاریخی بینظیر است، باید روی این مسائل سرمایهگذاری کرد و برای این حوزهها جذب سرمایه کرد، بسیاری از سرمایهگذاران علاقه دارند در گلستان سرمایهگذاری کنند، جهت دادن این سرمایهگذاران و برنامه دادن به آنها باید جزء اولویتهای کار استاندار باشد؛ البته انجام این کارها زمانبر است، انجام چنین کارهایی هم نیرو و هم برنامه میخواهد و نیازمند افراد باتجربه و پیگیر است که با مجلس و دولت هماهنگ باشند.
ایشان ادامه داد: تعیین تکلیف پروژههای نیمه تمام از اصلیترین انتظارات اهالی گلستان از یازدهمین استاندار خود است. با همه اهتمام و تلاش صورت گرفته در دولت سیزدهم، برخی ابر پروژهها مانند سد نرماب چلچای، آب شیرین کن گمیشان، کریدور ریلی شمال جنوب، تله کابین علی آباد همچنان ابتر و بلاتکلیف مانده است.
دبیرمجمع نخبگان دانشگاهی حوزوی استان تصریح کرد: از اهداف مسئولان ما امروز میبایست کم کردن دغدغههای رهبر فرزانه انقلاب آنهم به ویژه در حوزه فرهنگ و اقتصاد باشد؛ با عزم راسخ و مدیریت جهادی درمسیر تحقق مؤلفههای گام دوم انقلاب، کمر همت ببندند و با صلابت، پا به پای دولت وفاق ملی تلاش نمایند و به دور از حاشیه پردازی و تاسی از مکتب امامین انقلاب و سردار حاج قاسم سلیمانی در کنار یکدیگر جمع و متحد شوند و زیر پرچم ولایت به مردم استان خدمت کنند.
بهرامی افزود: در پایان امید است خداوند متعال به همگان توفیق روزافزون، عطا و در تحمل سختیهای مسئولیت، شرح صدر عنایت فرماید و یاری کند که وظیفهها را بهتر بشناسند و با بهرهمندی از ظرفیت عظیم جامعهی نخبگانی در مسیر جهش تولید با مشارکت مردم به خوبی گام بردارند و انشاء الله بتوانند نارضایتیهای عمومی وعقبماندگیهای استان را که ناشی از برخی غفلتها، غرضورزیها و به زعم بسیاری از صاحبنظران عدم وحدت و اتحاد در بین نخبگان و فعالان سیاسی اجتماعی این استان است، جبران کنند.
انتهای پیام