تمدید مهلت ارسال آثار به همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری در کردستان ‌

رییس دانشگاه کردستان از برگزاری اولین همایش ملی الگوی حکمرانی علم و فناوری خبرداد و گفت: ارسال آثار به این همایش تا ۷ آذر ماه تمدید شده است.

دکتر حامد قادرزاده در گفت و گو با ایسنا ظهار کرد: دبیرخانه ستاد علم و فناری بر اساس آنچه که در شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد نظر است، همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری را برگزار می کند.

وی افزود: هدف از برگزاری این همایش این است که در همه استان های کشور که دارای هیات اندیشه ورز هستند، مطالبی متناسب با شرایط اقلیمی، جغرافیایی، علمی، فرهنگی، اجتماعی و همه مولفه های لازم برای توسعه و بهبود شناسایی و جمع آوری می شود.

رییس دانشگاه کردستان بیان کرد: حکمرانی علم و فناوری در مقام نظر (طراحی وضع مطلوب) و حمرانی علم و فناوری در مقام عمل(تحلیل و بررسی وضع موجود) دو محور اصلی برگزاری این همایش است.

وی با بیان اینکه محورهای متعددی در همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری تعریف شده که دارای زیرمجموعه های خاصی است، بیان کرد: حکمرانی علم و فناوری در مقام نظر شامل مکاتب و فلسفه علم و فناوری در جمهوری اسلامی ایران، نظریه پیشرفت علمی جمهوری اسلامی و جایگاه آن در رویکرد تمدنی، نظام مسائل حکمرانی علم و فناوری در جمهوری اسلامی ایران، آینده پژوهی علم و فناوری با رویکرد تمدنی، نظریه و الگوی سیاستگذاری علم و فناوری، نظریه و الگوی تنظیمگری علم و فناوری، طالعه تطبیقی حکمرانی علم و فناوری در دنیا، حکمرانی با شاخصها (تحلیل و بررسی شاخص‌های علم‌سنجی)، نگاشت نهادی مطلوب در حکمرانی علم و فناوری است.

به گفته قادرزاده، حکمرانی علم و فناوری در مقام عمل شامل تحلیل سیاست ها و ارائه توصیه‌های سیاستی بر اساس نقشه جامع علمی کشور، سند راهبردی کشور در امور نخبگان، سند ملی هوش مصنوعی، سند جامع روابط بین الملل علمی، سیاست های اجرایی مالکیت صنعتی است.

وی افزود: همچنین تحلیل و بررسی اساسنامه ها، ساختارها و نهادها و ارائه توصیه های سیاستی نیز بر اساس فرهنگستان ها، بنیاد ملی علم، پایگاه استنادی جهان اسلام، بنیاد ملی نخبگان، صندوق شورای عالی عتف، جایزه علمی و فناوری المصطفی، اساسنامه‌های جهاد دانشگاهی و دانشگاه های آزاد، تربیت مدرس شاهد، عدالت صورت می گیرد.

رییس دانشگاه کردستان با اشاره به وظایف دبیرخانه استانی همایش- هیأت اندیشه ورز استان، عنوان کرد: مدیریت امور همایش در استان با هماهنگی دبیرخانه مرکزی، تشکیل کمیته های علمی و اجرایی استان، تعیین دبیر و اعضای کمیته های علمی و اجرایی استان، تایید تصمیمات کمیته های علمی و اجرایی استان و ارسال اخبار و گزارش نشست ها و داوری مقالات از جمله وظایف این دبیرخانه است.

به گفته وی، کمیته علمی استانی همایش- متشکل از نخبگان و صاحبنظران استان وظایفی از جمله راهبری علمی همایش با استفاده از ظرفیتهای استانی، راهبری علمی نشست‌های تخصصی استانی پیرامون محورهای همایش، تایید علمی سخنرانان نشست‌ها و محتوای سخنرانی‌ها، معرفی ناظر علمی نشست های تخصصی به دبیرخانه استانی همایش و معرفی داوران مقالات به دبیرخانه استانی همایش رابرعهده دارند.

به گفته قادرزاده، کمیته اجرایی استانی همایش- هم متشکل از افراد دارای تجربه در راهبری اجرای همایش، راهبری اجرای نشست های همایش با هماهنگی مراکز علمی استان، انجام فراخوان مقالات با هماهنگی مراکز علمی در سطح استان، تهیه پوستر استانی با اضافه کردن لوگوی هیأت اندیشه ورز استان به پوستر اصلی و تبلیغات رسانه ای، اهداء گواهی کرسی ترویجی به مقالات و سخنرانان برتر با هماهنگی دبیرخانه های استانی و مرکزی همایش، تنظیم اخبار و گزارش نشست ها و داوری مقالات را برعهده دارند.

وی خاطرنشان کرد: ‌دبیران دبیرخانه و کمیته های علمی و اجرایی استان ها برای هماهنگی و انتقال اطلاعات می بایست در سامانه ملی همایش به آدرس www.igc.sccr.ir ثبت نام به عمل آورند.

رییس دانشگاه کردستان، از تمدید مجدد مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این همایش خبر داد و یادآور شد که مهلت ارسال چکیده مقالات در ابتدا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳ و مهلت ارسال متن کامل مقالات هم ۳۰ آبانماه اعلام شده بود و اکنون مهلت ارسال آثار به دبیرخانه تا ۷ آذر ماه تمدید شده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳۰ آبان ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403083022173
  • خبرنگار :