محکومیت متا برای افشای اطلاعات کاربران آلمانی

شرکت آمریکایی «متا پلتفرم» در پرونده نشت اطلاعات شخصی هزاران کاربر آلمانی فیس‌بوک در سال ۲۰۲۱، شکست خورد و ممکن است ناچار شود خسارت سنگینی پرداخت کند.

به گزارش ایسنا، دیوان دادگستری فدرال که عالی‌ترین دادگاه آلمان در امور مدنی است، استانداردهای اثبات را برای کاربران فیس‌بوک که به دنبال دریافت خسارت برای سرقت داده‌هایشان بودند، کاهش داد. دادگاه در بیانیه‌ای درباره حکمی که روز دوشنبه صادر شد، اعلام کرد کافی است نشان دهیم که آنها قربانی نشت داده بوده‌اند و این شاکیان مجبور نیستند ثابت کنند که به روش خاصی متضرر شده‌اند.

قضات با لغو حکم دادگاه بدوی که شرکت متا برنده شده بود، گفتند: در وضعیتی که مربوط به از دست دادن کنترل داده‌ها است، خسارت احتمالا حدود ۱۰۰ یورو (۱۰۶ دلار) خواهد بود. اکنون یک دادگاه در کلن، باید با رعایت این دستورالعمل‌ها، شکایت‌ها را مجددا بررسی کند.

این شکایت مربوط به نشت بزرگ داده‌های کاربران در سال ۲۰۲۱ است که در جریان آن، اطلاعات شخصی ۵۳۳ میلیون کاربر فیس‌بوک شامل شماره تلفن و نشانی ایمیل، در یک وب‌سایت هکری منتشر شد. «کمیسیون حفاظت از داده ایرلند» که دیده‌بان حریم خصوصی مسئول نظارت بر شرکت متا در اتحادیه اروپا است، در واکنش به کوتاهی این شرکت در اعمال اقدامات حفاظتی، یک جریمه ۲۶۵ میلیون یورویی صادر کرد.

شرکت متا اعلام کرد حکم دادگاه عالی، برخلاف قانون دیوان دادگستری اتحادیه اروپا است که عالی‌ترین دادگاه این بلوک به شمار می‌رود. این شرکت اعلام کرد مطمئن است که در دادگاه دوباره پیروز خواهد شد زیرا سیستم‌های فیس‌بوک هک نشدند و هیچ نشت داده‌ای وجود نداشته است.

حکم روز دوشنبه، مبنایی رای هزاران پرونده در دست بررسی در آلمان خواهد بود. شرکت متا پیش از این، در ۶ هزار پرونده شکایت برنده شده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، هکرها، داده‌های کاربران فیس‌بوک را در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ با وارد کردن تصادفی شماره‌های تلفن از طریق ویژگی وارد کردن مخاطب، به دست آورده بودند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1403082921572
  • خبرنگار : 71263