موانع بسیار بر سر راه سوارکاران و هیئت سوارکاری خراسان رضوی

قهرمان سوارکاری خراسان رضوی از چالش‌های این روزهای هیئت سوارکاری استان، انتقاد کرد.

جواد امامی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص مسابقات قهرمانی خراسان رضوی اظهار کرد: مسابقه قهرمانی استان امسال نسبت به موعد همیشگی خود به علت عدم برنامه‌ریزی با تاخیر در هوایی سرد و همراه با بارندگی برگزار شد، اما خوشبختانه در این دور از رقابت‌ها هم مقام قهرمانی را کسب کردم.

وی در خصوص وضعیت فعلی هیئت سوارکاری خراسان رضوی، گفت: تغییراتی در هیئت سوارکاری رخ داد که دولخانی به عنوان رئیس جدید هیئت سوارکاری معرفی شد که از بدنه جامعه سوارکاری نیستند، انسان خوبی هستند اما از نظر فنی اطلاعاتی ندارند و صرفا مدیریت هیئت را به عهده دارند.

قهرمان سوارکاری استان، ادامه داد: امسال انتقادات بسیاری نسبت به هیئت وجود دارد، حمید نیکویی به عنوان اسپانسر هیئت سوارکاری و یکی از پیشکسوتان محترم جامعه سوارکاری که حامی ورزش هستند و ورزشکاران بیشتر به ایشان مراجعه می‌کنند، اما اینکه چرا از تخلفات هیئت جلوگیری نمی‌کنند را نمی‌دانیم. شاید از اختیار ایشان خارج است یا بر روی ایشان تاثیر می‌گذارند!

وی در خصوص مهم‌ترین چالش این روزهای سوارکاری خراسان رضوی، اظهار کرد: مساله مهم این است که از نظر فنی باشگاه‌های ما در سطح قابل قبولی قرار ندارند به ویژه که برخی باشگاه‌ها فعالیت خود را شروع کردند و مانژهای خود را اصلاح کردند، اما متاسفانه یکی دو تا باشگاهی که شرایط خوبی برای برگزاری مسابقه ندارند و عکس‌العملی هم برای ارتقاء کیفیت آن وجود ندارد، باشگاه سوران است که در اختیار دبیر هیئت سوارکاری است.

امامی در ادامه عنوان کرد: کسی در راس هیئت حضور دارد که دانش فنی و تخصصی ندارد اما در بدنه هیئت کسانی حضور دارند که سال‌های سال در جامعه سوارکاری فعال بودند و تقریبا هیئت سوارکاری را دبیر هیئت مدیریت می‌کند، اما در برخی موارد رئیس هیئت سوارکاری تصمیم‌گیرنده نهایی است اما چون اطلاعی از مسائل فنی ندارد نمی‌تواند در برخی مسائل ورود و ایرادات هیئت را رفع کند.

وی تاکید کرد: هیئت سوارکاری با انتخاب برخی افراد در کمیته‌ها که یا فعالیتی ندارند یا از نظر فنی تفکر کهنه دارند موجب توقف این رشته ورزشی می‌شود از طرفی زمانی که برنامه‌ریزی منظمی نداشته باشد در فصل گرم در گرم‌ترین روزها و اکنون هم در سردترین روزها مسابقات برگزار می‌شود.

قهرمان سوارکاری خراسان رضوی گفت: با اینکه استان ما پتانسیل و قهرمانان بسیاری دارد اما متاسفانه در این مدت با افت شدیدی مواجه شدیم که ورزشکاران ما در رده سنی نونهال، نوجوان و جوان تقریبا یا هیچ نماینده‌ای نداشته و اگر نماینده داشتیم نتیجه قابل قبولی حاصل نشد که این ضعف در مسابقات قهرمانی استان کاملا مشهود است. اینکه ما درسایت فدراسیون سوارکاری به عنوان هیئتی در کشور معرفی شویم که به دنبال تبلیغات در پارک‌هاست کمی جای تامل دارد!!

امامی با تاکید بر اینکه مهمترین مانع امروز نوع مدیریت است، گفت: به ویژه که بستر و نور مانژهای سوارکاری، با کشور فاصله دارد، همچنین برنامه مسابقات استان که از تقویم فدراسیون عقب است و بعد از مسابقات قهرمانی کشور مسابقات قهرمانی استان را برگزار می‌کنیم کما اینکه به دلیل عدم برنامه‌ریزی هیئت نتوانست حتی مسابقه‌ای برای آمادگی سوارکاران برگزار کند. در مسابقات قهرمانی استان در ردهای پایه با افت شدید سوارکاران مواجه بودیم؛ در برخی از رده‌ها مالکین نزدیک به ۶۰درصد اخراجی و در رده بزرگسالان نیمی از شرکت کنندگان که اکثرا مربیان و عضو کمیته پرش(فنی) بودند، اخراج شدند که خود گویای همه چیز هست.

وی افزود: عدم زمان‌بندی مناسب باعث شد که در روز اول رقابت‌ها با مشکل نور و لغو برخی موارد مواجه شویم همچنین در روز فینال با بی‌توجهی سرداور در مسابقه  ۱۰نفره مانع در جای خود قرار نگرفته بود و اگر این اتفاق برای نفرات برتر بود حاشیه زیادی برای مسابقه ایجاد می‌کرد البته به لطف اسپانسر مسابقه از ظاهر خوبی برخوردار بود.

امامی نسبت به حمایت‌های هیئت سوارکاری استان گلایه کرد و گفت: تنها شرکت کننده مسابقات قهرمانی کشور بزرگسال من بودم که هیئت سوارکاری استان به عنوان متولی هیچگونه حمایت حتی در حد آرزوی موفقیت نداشتند. اینکه یک نفر انتقاد می‌کند باید طرد شود؟ انتقادات ما دوستانه و برای پیشرفت و رشد هیئت سوارکاری است.

عضو کمیته پرش فدراسیون سوارکاری کشور گفت: ما از نظر فنی می‌توانیم نسبت به هیئت نقد کنیم و امیدواریم به عنوان دلسوزان سوارکاری صدایمان شنیده شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403082921517
  • خبرنگار : 50509