به گزارش ایسنا، «علی صفره» مدیر اجرایی برنامه ملی مینزدایی در یمن در مراسم افتتاحیه کارگاه توسعه و بهروزرسانی استاندارد ملی مینزدایی و امدادرسانی به قربانیان اظهار کرد: بر اساس گزارشهای سازمان ملل، یمن از نظر قربانیان انفجار مین در رتبه سوم قرار دارد و مجموع قربانیان بقایای بمبهای خوشهای و مینها در یمن از زمان آغاز حملات ائتلاف عربستان علیه این کشور تا پایان اکتبر به بیش از ۹۵۰۰ غیرنظامی رسیده که بیشتر آنها را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
صفره گفت: هدف از این کارگاه ارتقای استانداردها مطابق با نیازهای قربانیان بقایای خمپارهها، مواد منفجره و بمبهای خوشهای و رفع پیامدهای اقتصادی، اجتماعی و روانی آنها است.
این مسئول یمنی افزود: در یمن قربانیان تنها محدود به انفجار مینها و بمبهای خوشهای نیستند و مرکز درخواستهای کمکی را از سوی قربانیان حملات هوایی نیز دریافت کرده است.
او در ادامه گفت: مرکز اطلاعاتی از حدود ۵۰ هزار قربانی حملات هوایی و بمبهای جنگندههای ائتلاف (سعودی-اماراتی) را در اختیار دارد و تعداد افراد آسیبدیده در حملات هوایی به ۳۱ هزار تن میرسند.
صفره ادامه داد: مواد انفجاری باقی مانده چالش بزرگی برای مرکز و شرکای دولتی، ملی و بینالمللی است و این قربانیان مشمول پروتکل پنجم الحاق شده به پیمان اتاوا هستند.
به گزارش سایت شبکه تلویزیونی «المسیره» یمن، هدف از این کارگاه سه روزه که نمایندگان نهادهای بینالمللی و مسوولان دولتی و ملی در آن حضور داشتند، شناسایی نیازهای واقعی قربانیان، ایجاد بانک ملی اطلاعات، همسوسازی مکانیسم کار و اجتناب از معیارهای دوگانه در خدمات دهی و تقویت همکاری با سازمانها و مسوولان مربوطه است.
انتهای پیام