فرج الله فصیحی رامندی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: برخی از غرفهداران سرای سعدالسلطنه سالیان سال است که اجاره بهایی پرداخت نکردهاند و قرارداد جدیدی نیز با سازمان نوسازی و بهسازی شهر قزوین منعقد نکردند.
وی با بیان اینکه موضوع این غرفهداران که تعدادشان از انگشتان دست نیز کمتر است، در کمیسیون ماده ۳۸ شهردارس مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: در این کمیسیون نماینده قوه قضائیه، نماینده شورای اسلامی شهر و همچنین نماینده وزارت کشور حضور داشتند و بنا بر شکایت سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین و همچنین بررسیهای سازمان بازرسی، مقرر شد که حکم تخلیه برای ۶ نفر از غرفهداران متخطی که بدون اجاره بها و قرارداد در سعدالسلطنه حضور دارند، صادر شود.
این عضو شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: بنابر رأی قانون غرفههایی که تاکنون اجارهبها پرداخت نکردهاند باید ابتدا اجرتالمثل اجاره را پرداخت و سپس غرفه را تخلیه کنند.
وی ادامه داد: سازمان نوسازی و بهسازی شهر قزوین طبق ضوابط و مقررات باید غرفههای سرای سعدالسلطنه را هر ساله در مزایده بگذارد و افرادی که در این سرای تاریخی و گردشگری فعالیت اقتصادی دارند، بر اساس عدالت اجتماعی در آن مکان امرار معاش کنند.
فصیحی رامندی در پاسخ به این سؤال که آیا در سنوات گذشته مزایده برگزار شد میشد، یا خیر بیان کرد: پیش از آنکه آقای محمودی کلایه مسئولیت سازمان نوسازی و بهسازی را متقبل شوند، سایر مدیران این سازمان اقدام به برگزاری مزایده برای تعداد محدودی از غرفهها میکردند و برای تمام غرفههای سعدالسلطنه مزایده صورت نمیگرفت.
وی در خصوص نظارت شورای اسلامی شهر قزوین در خصوص سعدالسلطنه و اجاره بهای غرفهها، گفت: تا پیش از اظهارات آقای محمودی کلایه، هیچ شکایتی در خصوص عدم پرداخت اجارهبهای غرفهها و همچنین قراردادهای آن به شورای اسلامی شهر صورت نگرفته بود و شورا نیز با این تصور که روند قرارداد و اجارهبهای غرفههای سعدالسلطنه قانونی و بدون مشکل است؛ ورود جدی به ماجرا نداشته است.
انتهای پیام