امیرحسین نیازی ۲۹ آبان در سومین جشنواره بین المللی نوآوری و کسب و کار نوشیروانی (بینوکاپ) اظهار کرد: رویداد بینوکاپ شناسایی نیازها، تشخیص چالشها وارتقا توانمندیهاست.
وی با اشاره به اینکه باید خروجی رویداد بینوکاپ هرساله مورد بررسی قرارگیرد تا شاهد نتایج بهتری باشیم، افزود: باید مکانیزمی برای اندازهگیری و پایش میزان اثربخشی رویداد بینوکاپ تعریف کنیم.
وی ادامه داد: اینکه در جشنواره سال گذشته چه تعداد از فارغ التحصیلان جذب سرمایه شدند و از میان ایدههای ارائه شده کدام وارد هسته فنآور شدند و توانستند کمک کار شرکتها و صنایع مازندران شوند مورد بررسی قرار گیرد.
داور سومین جشنواره بین المللی نوآوری و کسب و کار نوشیروانی (بینوکاپ) تصریح کرد: تعداد محدودی از صنایع وارد جشنواره بینوکاپ شدند وشاید علت این باشد که به اندازه کافی به نقش و قدرت این دانشگاه و صنایع که میتواند در بهبود فرایند صنعتی نقش داشته باشد اشراف ندارند همانگونه که تعداد کمی از صنایع را وارد دانشگاه کردیم. بیاییم؛ شاخهای از بینوکاپ را در صنایع ببریم و مثلا اردوی دانشجویی به صنایع را داشته باشیم.
وی بیان کرد: اینکه از فارغ التحصیلان این دانشگاه چقدر جذب صنایع مرتبط میشوند، چه تعداد جذب دیگر مشاغل؛ باید مورد بررسی و توجه قرارگیرد.
وی خطاب به دانشجویانی که قصد جذب در صنایع را دارند، تصریح کرد: نحوه جذب نیرو در صنایع نسبت به گذشته تغییر کرده است در گذشته کارآموز با دادن رزومه کاری به شرکت بعد از مصاحبه فرصت جذب داشت اما امروزه جذب یک فرد مبتنی بر شناسایی نیازهای صنایع وآمادگی فرد در پاسخ گویی به این نیازهاست.
نیازی خاطرنشان کرد: باید کارآموز با ورود موقت به شرکت شروع به شناسایی چالشهای آن مجموعه داشته و ایدهای طراحی کند که توانمندی خود را برای حل چالش آن شرکت پرورش دهد.
وی ادامه داد: خروجی این اقدام یا جذب فرد بعنوان نیروی متخصص مجموعه است یا بعنوان تامین کننده آن مجموعه جذب میشود.
محسن ایزدی دیگر داور سومین جشنواره بین المللی نوآوری و کسب و کار نوشیروانی (بینوکاپ) نیز در این جشنواره اظهار کرد: ارتباط بین دانشگاه و صنعت که قدمهای خوبی در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برداشته شد سالهاست کشور تشنه این ارتباط است ارتباطی که میتواند سبب ارتقا صنعت و رشد دانشجو شود.
محسن ایزدی با اشاره به اینکه دراین ارتباط به دنبال معامله برد برد بین دانشگاه وصنعت هستیم، افزود: در کشورهای اروپایی دانشگاه و صنعت دیوار به دیوار هم و ارتباط تنگاتنگی دارند.
وی تصریح کرد: نظم نوین جهانی با سرعت زیادی در حال تغییر است ما در منطقهای از جهان قرار گرفتهایم که هم در کانون تغییر هم موضوع و هم پرچمدار این تغییرات هستیم.
ایزدی گفت: باید بررسی کنیم در این نظم نوین جهانی نقش ما چیست و آیا به سوی این نظم جهانی در حرکتیم .
وی افزود:علاوه بر مهارت فنی، صنایع امروز نیاز به مهارت فردی دارند باید اصول و قواعد فردی را در کنار مهارت فنی بیاموزید.
انتهای پیام