علی درویش نیا ۲۸ آبان در گفتوگویی با رسانهها از کشت ۲۰ نوع سبزی و صیفیجات پاییزه در ۱ هزار و ۱۰۰ هکتار در زمین های زراعی در این شهرستان خبرداد و گفت: از این سطح کاشت ۱۲ هزار و ۱۲۶ تن این محصول تولید شد.
او افزود: کاشت محصولات به تفکیک کاهو ۶۵ هکتار، سیر خشک ۳۶۰ هکتار، سیر تر ۲۹۰ هکتار، کلم پیچ سفید و قرمز ۲ هکتار، شلغم ۳۲ هکتار، لوبیا سبز ۵۸ هکتار، نخود فرنگی ۱۱ هکتار، هویچ ۱ هکتار، باقلا سبز ۷۲ هکتار و ترب ۱۷ هکتار انجام شد.
درویش نیا گفت: کاشت دیگر محصولات سبزی و صیفی از جمله: پیازچه ۱۳ هکتار، تره ۱۸ هکتار، شوید ۳ هکتار، گشنیز ۱۹ هکتار، شاهی ۱۴ هکتار، نعنا ۱.۷ هکتار، جعفری ۶۲ هکتار، تربچه ۱۷ هکتار، اسفناج ۴۶ هکتار و شنبلیله ۳.۵ هکتار بوده است.
او تصریح کرد: در این میان محصولاتی که بیشترین سطح کاشت را داشتند نظیر، کاهو ۶۵ هکتار با تولید ۱هزار و ۴۳۰ تن و عملکرد ۲۲ تن در هکتار، لوبیا سبز ۵۸ هکتار با تولید ۲۹۰ تن و عملکرد ۵ تن در هکتار و باقلا سبز ۷۲ هکتار با تولید ۶۴۸ تن و عملکرد ۹ تن در هکتار شامل میشود.
او توصیه مهم و موثر بر سبزیکاری را وجین و کندن مستمر علفهای هرز از مهمترین امور سبزیکاری عنوان کرد به نحوی که بدون مبارزه با علفهای هرز هیچ سبزی خوب عمل نمیآید و پس از سبز شدن سبزیجات سعی شود که روی آن کود حیوانی داده نشود.
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، او یادآور شد: دقت در آبیاری اولیه تا قبل از سبز شدن مهم است تا موقع سبز شدن سبزیجات از آب پاش معمولی استفاده شود.
انتهای پیام