مهدی صالحی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه گرمخانه شهرداری اراک از سال ۹۴ در فصلهای سرد سال فعالیت داشته است، اظهار کرد: این گرمخانه از ساعت ۱۹ تا ۲۳ پذیرش مراجعین را انجام میدهد و افراد بعد از دریافت اقلام بهداشتی، لباس خواب و یک وعده غذای گرم رایگان تا ساعت ۸ صبح فردا در گرمخانه استراحت میکنند.
وی با بیان اینکه میانگین هر شب ۱۶ نفر در گرمخانه آقایان پذیرش میشوند گفت: گرمخانه برای افراد در راه مانده، بی سرپناه و بی خانمان طراحی شده است و افراد معتاد و متجاهر بایستی به مکانهایی که توسط بهزیستی آماده شده، هدایت شوند. ما با ارائه خدمات مشاورهای و اجتماعی سعی داریم تا مشکل افرادی که در گرمخانه پذیرش میشوند را حل کنیم.
صالحی با تاکید بر لزوم همکاری بیشتر سایر نهادها با شهرداری گفت: درخواست داریم نهادهایی مثل بهزیستی و کمیته امداد با استقرار یک نماینده در گرمخانه به ما کمکهای بیشتری داشته باشند. از نیروی انتظامی نیز انتظار داریم در راستای تامین امنیت گرمخانه به ما کمک دهد.
معاون اجتماعی سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری اراک افزود: مردم و خیرین میتوانند جهت ارائه کمک و مشارکتهای مردمی از طریق شماره تلفن ۰۸۶۳۳۲۵۳۵۳۲ با ما ارتباط بگیرند و نذورات و کمکهای خیریه خود را به ما تحویل دهند.
وی اضافه کرد: برنامه داریم که با احداث یک کارگاه توانمندسازی در محل گرمخانه، افراد را توانمند کنیم تا بتوانند با هنر و حرفهای که یاد میگیرند، هزینههای زندگی خود را تامین کنند. اگر سایر نهادها در ایجاد و تجهیز این کارگاه به ما کمک کنند به زودی این کارگاه افتتاح خواهد شد.
صالحی در پایان اظهار کرد: شهرداری اراک در حال آماده سازی گرمخانه بانوان با ظرفیت ۲۰ نفر است که سعی داریم آن را تا پایان پاییز به بهره برداری برسانیم. مکان گرمخانه بانوان نیز در کنار گرمخانه آقایان در خیابان قائم مقام، چهار راه ادبجو خواهد بود.
انتهای پیام