نمایش فیلمی در لندن درباره کشتار در المعمدانی که دروغ‌های رژیم اشغالگر را برملا می‌کند

سینمای لندن فیلمی را به نمایش گذاشت که دروغ‌های رژیم اشغالگر درباره کشتار بیمارستان المعمدانی در ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ را برملا می‌کند.

به گزارش ایسنا، این فیلم با عنوان «وقتی دیگر جنگی نیست» توسط گروه تحقیقاتی Forensic Architecture در دانشگاه لندن تولید شده و به شهادت «غسان ابوسته» پزشک فلسطینی-انگلیسی استناد کرده است. وی جزو اولین کسانی بود که یک ویدیو را از مکان کشتار المعمدانی به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به آن ثبت کرد.

طبق گزارش العربی الجدید، این گروه تحقیقاتی موقعیت جغرافیایی ویدیوهای ابوسته و ویدیوی دیگری که توسط خبرنگاران گرفته شده را مشخص کرد و آن را در یک مدل دیجیتالی سه بعدی از بیمارستان و اطراف آن قرار داد. بر اساس فیلم‌ها و عکس‌های ضبط‌شده پس از حمله، این گروه یک مدل دیجیتالی از بیمارستان ساخت و یک تحلیل مکانی از نشانه‌های انفجار از جمله حفره‌ ایجاد شده و نشانه‌های برخورد انجام داد.

این فیلم با کنفرانس مطبوعاتی که ابوسته در بیمارستان الشفا بعد از چند ساعت از این کشتار داشت، آغاز و پایان می‌یابد.

وی گفت این یک جنایت جنگی است که همه جهان شاهد آن هستند.

در این فیلم همکاری بین پزشک و پژوهشگران در مقابل مانیتور کامپیوتر دیده می‌شود تا در شب این کشتار با استفاده از بازسازی سه بعدی بیمارستان پژوهش را انجام دهند. وی می‌گوید با استناد به انواع جراحت‌هایی که این حمله بر جای گذاشته این حمله مربوط به یک بمب شکافتی بوده است.

این فیلم دروغ‌های مسئولان نظامی رژیم صهیونیستی را که بعد از کشتار المعمدانی برای شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت این جنایت منتشر کرده بودند، برملا کرد.

مسئولان نظامی اسرائیلی مدعی شده بودند که جنبش جهاد اسلامی فلسطین مسئول یک حمله موشکی ناکام بوده که بیمارستان را هدف قرار داده است اما این جنبش این را تکذیب کرد و تاکید کرد که اتهاماتی باطل است.

جزو این دروغ‌ها، یک فایل ویدیویی است که رژیم اشغالگر در آن مدعی شده حمله مربوط به راکتی است که مقاومت شلیک کرده و بر فراز این بیمارستان منهدم و موجب این کشتار شده است اما این گروه تحقیقاتی تاکید می‌کند که این ویدیو در حقیقت مربوط به موشکی بوده که خارج از غزه و به دور از بیمارستان رهگیری شده بود.

این گروه تحقیقاتی تاکید کرد: از زمانی که ما و دیگران این ادعا را برملا کردیم، اسرائیل تاکنون هیچ سند و مدرک قاطعانه‌ای درباره ادعای خود مبنی بر اینکه این انفجار به دلیل موشک حماس یا جهاد اسلامی بوده، ارائه نکرده است.

در این فیلم اعتقاد بر این است که کشتار المعمدانی لحظه‌ای بود که در آن کشتار جمعی در یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان آغاز شد.

ابوسته در جلسه‌ای بعد از نمایش این فیلم در سینمای جنسیس لندن در روز ۱۷ نوامبر کنونی به این موضوع پرداخت.

لابی صهیونیستی قبل از نمایش این فیلم در سینما به مقابله با آن پرداخت. روزنامه جوییش کرونیکل مقاله‌ای را در انتقاد از این فیلم منتشر کرده و ابوسته را فردی توصیف کرد که از «تروریسم» تمجید می‌کند.

سخنگوی سازمان صهیونیستی نظارت بر رسانه‌ها نیز گفت: بسیار نگران کننده است که ببینیم سینمای لندن میزبان رویدادی است که هدف آن تنها انتشار «اطلاعات گمراه کننده» است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403082820449
  • خبرنگار : 71516