حسن رحیمیروشن دوشنبه ۲۸ آبان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند و در طول تاریخ به طور طبیعی، مسئولیت اجتماعی و سیاسی آنها در جامعه کمتر از مردان نبوده است، اظهار کرد: شاید شکل ظاهری فعالیت مردان و زنان تفاوت داشته باشد، اما مکمل همدیگر هستند و مسئولیت مشترکی در مسائل سیاسی و اجتماعی دارند.
وی با بیان اینکه در طول تاریخ ایران از زنان اسطورهای در شاهنامه گرفته تا شخصیتهای واقعی و تاریخی، زنان ایرانی در جامعه خود تاثیرگذار بودهاند، گفت: جایگاه زن آن چنان در ایران و فرهنگ ایرانی مهم بوده که برخی زنان سطح پادشاهی و یا به جایگاه فرماندهی نظامی میرسیدند.
رئیس بسیج اساتید استان همدان یادآور شد: تاریخ ادیان و اسلام نیز زنان تاثیرگذار زیادی داشته که میتوان به نقش بسزای حضرت آسیه(س)، حضرت مریم(س)، حضرت خدیجه کبری(س)، حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) اشاره کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در تاریخ ایران و بهویژه ایران معاصر افراد تاثیرگذاری بودند که در تاریخ ماندگار شدند، افزود: زنان ایرانی همواره زنان تاثیرگذار صدر اسلام مثل خدیجه کبری(س) و فاطمه زهرا(س) را الگوی خود قرار دادهاند.
رحیمیروشن با اشاره به ثبت رشادت زنانی چون خانم مرضیه دباغ در صحنههای سیاسی و اجتماعی انقلاب تصریح کرد: زندگی خواهر دباغ سراسر شور و مبارزه بود.
وی خاطرنشان کرد: بسیار اعجابانگیز و حیرتآور است که زنی تمام وظایف خود را در حوزه فرزندآوری و همسرداری در کنار فعالیت سیاسی و اجتماعی به نحو احسن انجام میدهد و حتی میتواند به عنوان فرمانده نظامی نیز ظاهر شود.
رئیس بسیج اساتید استان همدان با تاکید بر اینکه خانم دباغ یکی از زنان تاثیرگذار تاریخ معاصر ایران است، اضافه کرد: برگزاری کنگره بزرگداشت این بانوی انقلابی در راستای معرفی این شخصیت اتفاقی مبارک است.
انتهای پیام