واکنش اردن به حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه‌ای در غزه

وزارت خارجه اردن حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه‌ای در غزه و منزلی واقع در شمال نوار غزه را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه اردن امروز یکشنبه در بیانیه‌ای حمله رژیم صهیونیستی به مدرسه آژانس آنروا (آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی) در شهر غزه محکوم کرد.

این وزارتخانه در بیانیه خود تاکید کرد: این حمله به منزله نقض فاحش اصول قوانین بین‌المللی به ویژه توافقنامه ژنو برای حمایت از غیرنظامیان در زمان جنگ امضا شده در سال ۱۹۴۹ و تعمد در حمله برنامه‌ریزی‌شده به غیرنظامیان و پناهگاه‌های آوارگان است.

به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای «رای الیوم»، در ادامه این بیانیه تاکید شده که امان استمرار اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض قوانین بین‌المللی و قوانین انسانی را قاطعانه رد می‌کند و آن را نشان‌دهنده نبود پاسخ بین‌المللی موثر و جدی به حملات خصمانه این رژیم برای رعایت قوانین بین‌المللی و توقف حملاتش به غزه می‌داند.

امان در ادامه نیز تضمین حمایت از غیرنظامیان، زیرساخت‌های حیاتی که به فلسطینی‌ها خدمات اساسی را ارائه می‌کنند، مراکز انسانی و پناهگاه‌ها مطابق قوانین بین‌المللی و قوانین انسانی خواستار شده و بار دیگر از جامعه جهانی به ویژه شورای امنیت خواسته است به مسوولیت‌های خود عمل کرده و این رژیم را به توقف فوری حملاتش علیه غزه و نقض‌های مستمر قوانین بین‌المللی و قوانین انسانی ملزم کرده و عاملان این نقض‌ها را محاکمه کنند.

همچنین این وزارتخانه، حمله به منزلی در شهرک بیت‌لاهیا واقع در شمال نوار غزه را که ده‌ها شهید، زخمی و مفقودی از جمله تعدادی زن و کودک بر جای گذاشت، محکوم کرد.

به گفته «محمود بصل»، سخنگوی دستگاه دفاع مدنی فلسطین، عصر شنبه در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسه «ابو عاصی» وابسته به آژانس آنروا واقع در شمال غربی شهر غزه، ۱۰ فلسطینی شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی پنجم اکتبر به بهانه ممانعت از اینکه جنبش حماس قدرت خود را در شمال نوار غزه بازیابد، یورش زمینی را به این منطقه آغاز کرد در حالی که هدف اصلی‌اش اشغال این مناطق و تبدیل آن به منطقه‌ای حائل پس از کوچاندن ساکنانش با بمباران‌ها و محاصره شدید و مستمر است.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حملات ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرد که بیش از ۱۴۷ هزار شهید و زخمی و بیش از ۱۰ هزار مفقودی که بیشتر آنها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، در کنار ویرانی و قحطی گسترده برجای گذاشت و یکی از بدترین فجایع انسانی جهان را رقم زد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۷ آبان ۱۴۰۳ / ۱۶:۰۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403082720123
  • خبرنگار : 71496