محسن تویسرکانی شهردار کرمان در این مراسم اظهار کرد: رسالت اصلی ما، ارتقاء کیفیت زندگی مردم است که این مهم با هوشمندسازی شهر محقق میشود.
وی خدمت را در انجام کارهای نوین و تسهیل زندگی مردم در ابعاد مختلف تعریف کرد و افزود: راهاندازی این سامانه آغاز تحول است و در یک سال آینده باید پروانه ساختمانی غیرحضوری انجام شود.
خدمترسانی به مردم باید براساس بیشترین چالشها و درخواستهای مردمی باشد و مردم بایستی اقدامات و عملکرد شهرداری را نظارت و بررسی کنند.
«غیرحضوری کردن فرایندها به امضای طلایی و فساد پایان میدهد.» این بخش دیگری از سخنان شهردار کرمان در این مراسم بود.
به اعتقاد وی، دستگاهی که اطلاعات و دادههای بهروز داشته باشد، موفقتر است و بهتر میتواند تصمیمگیری و برنامهریزی کند. امیدوارم روزی برسد که شهروندان بدون حضور در شهرداری، خدمات را دریافت کنند.
وحید خطیبی معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار کرمان نیز در این مراسم اظهار کرد: زیرساخت در حوزه فناوری اطلاعات جدی گرفته نشده و این درحالی است که در کلان شهرهای دیگر، اولویت کاری است.
به گفته وی، تا زمانی که در شهرداریها تصمیمات مبتنی بر دادههای درست و برخط نباشد، توسعه نامتوازن خواهد بود بنابراین به زیرساخت فناوری اطلاعات نیاز است.
«هیچ مدیری در شهرداری کرمان نباید دسترسی به اطلاعات برایش سخت باشد. این داشبوردها خطا در تصمیمات را کاهش میدهد.» این مطلب بخش دیگری از سخنان معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار کرمان بود.
وی با بیان اینکه کل این سیستم توسط کرمانیها در فاوا طراحی شده، افزود: پلتفرم ضد فساد است و تغییرات موجودی انبار و فرایندهای مالی در این پلتفرم مشخص است.
به گفته خطیبی، همه ناوگان حمل و نقل سبک و سنگین شهرداری به سیستم ردیابی مجهز میشوند تا از طریق این سامانه لحظهای رصد شوند.
مرتضی امیرشکاری معاون مدیریت برنامهریزی و بودجه شهردار کرمان نیز گفت: در این سامانه هزینهها و مصارف بخشهای مختلف شهرداری را میتوان برخط و سریع بررسی و تحلیل کرد.
انتهای پیام