مدیرکل حراست جهاد دانشگاهی:

سرویس‌های متخاصم به‌دنبال آسیب‌زدن به سرمایه‌های حیاتی و نیروی متخصص کشور هستند

مدیرکل حراست جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه سرویس‌های متخاصم همواره به دنبال آسیب زدن به سرمایه‌های حیاتی و نیروی انسانی متخصص در کشور هستند، گفت: حفظ هوشیاری در این خصوص و توجه به توصیه‌های حفاظتی و صیانتی حراست‌ها می‌تواند در پیشگیری، خنثی‌سازی و یا کاهش آسیب‌های احتمالی از سوی سرویس‌های حریف و متخاصم مؤثر واقع شود.

سیدیوسف حسینی در آیین معارفه و تکریم مدیران حراست جهاد دانشگاهی واحد استان لرستان که با حضور مسئول حفاظت کارکنان جهاد دانشگاهی، مدیران حراست کل استان و مدیران ستادی جهاد دانشگاهی لرستان برگزار شد، با اشاره به جایگاه ارزشمند جهاددانشگاهی در دوران پس از انقلاب اسلامی، اظهار کرد: این مولود برآمده از انقلاب اسلامی به لطف تلاش و همت پژوهشگران و محققان خود در تمامی مجموعه‌های وابسته، توانسته عملکردی مطلوب و وزین در حوزه‌های پزشکی، صنعتی، علوم پایه، نفت و به ویژه حوزه فرهنگی و علوم انسانی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی به توانایی دست یافته که می‌تواند خدمات و محصولات متنوع و مختلفی در بخش‌های مختلفی عرضه کند، افزود: وجود همین روحیه جهادی و انقلابی، سبب شده بسیاری از اقدامات و فعالیت‌های جهاددانشگاهی در تراز جمهوری اسلامی ایران اجرا و به تولید محصول منجر شود.

حسینی با تأکید بر اینکه حفاظت از اسناد یکی از وظایف اصلی و شاخص در مجموعه‌های حراستی است، بیان کرد: نوع فعالیت‌های پژوهشی و علمی در جهاددانشگاهی، اهمیت حفاظت و صیانت از اسناد در این نهاد را دوچندان می‌کند.

مدیرکل حراست جهاد دانشگاهی در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری برگزاری بیش از ۷۰ آزمون موفق از سوی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی، اضافه کرد: مجموعه تلاش‌های ارزشمند همکاران حراست در جهاد دانشگاهی به ویژه حوزه حفاظت آزمون در برگزاری سالم و موفق این تعداد آزمون مؤثر و قابل تحسین ماست.

این مقام مسئول در ادامه با تأکید بر اینکه مهمترین و گران‌سنگ‌ترین سرمایه هر سازمانی نیروی انسانی، به ویژه نیروی متخصص و متعهد است، گفت: توجه و صیانت از این نیروی متخصص که در حوزه‌های علمی و پژوهشی جهاد دانشگاهی فعال می‌باشد، امری مهم و مورد تأکید است.

وی در تکمیل این بخش از سخنانش با یادآوری این موضوع که سرویس‌های متخاصم همواره به دنبال آسیب زدن به سرمایه‌های حیاتی و نیروی انسانی متخصص در کشور هستند، افزود: حفظ هوشیاری در این خصوص و توجه به توصیه‌های حفاظتی و صیانتی حراست‌ها می‌تواند در پیشگیری، خنثی‌سازی و یا کاهش آسیب‌های احتمالی از سوی سرویس‌های حریف و متخاصم مؤثر واقع شود.

حسینی در ادامه با هشدار در خصوص عدم گرفتاری در تله و دام تخلیه تلفنی دشمن به ویژه گروهک منححوس منافقین، گفت: آگاه‌سازی تمامی پرسنل به ویژه متصدیان مشاغل حساس در خصوص آسیب‌های مترتب از این حوزه و همچنین شیوه‌های تخلیه تلفنی از جمله وظایف مسئولان حراست با برگزاری کارگاه‌های آموزشی است.  

مدیرکل حراست جهاد دانشگاهی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به اینکه همواره پیشگیری از وقوع احتمالی مسائل و موضوعات از جمله وظایف مهم حراست‌هاست، گفت: شناسایی و دسترسی به گلوگاه‌های فسادزا می‌تواند ضمن پیشگیری، سبب کاهش و بروز مسائل و مشکلات احتمالی شود.

لازم به ذکر است در این مراسم از حسین بازگیر در مدت تصدی مدیریت حراست جهاددانشگاهی واحد لرستان مورد تکریم قرار گرفت و  احمدی‌شکوه به عنوان مدیر جدید حراست این واحد استانی معرفی شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۶ آبان ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403082619312
  • خبرنگار : 50176