افشین خوشگوار، امروز شنبه(۲۶ آبان)در نشست هماهنگی اجرای «طرح دادرس» در سال تحصیلی جاری، با اشاره به تعامل مطلوب میان هلال احمر و آموزش و پرورش، طرح دادرس را از مهمترین و اثرگذارترین طرحهای دانشآموزی مطرح کرد.
وی با اشاره به اینکه آگاهسازی و آموزش دانشآموزان نسبت به چگونگی مواجه با وقایع و بلایای طبیعی میتواند یکی از مهارتهای اجتماعی و زندگی مورد نیاز آنان باشد، افزود: در سال تحصیلی جاری ۱۵۶ مدرسه مجری این طرح هستند که تمام هماهنگیها برای اجرای بهینه آن انجام شده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کردستان بیان کرد: طرح دادرس، دانشآموزان آماده در روزهای سخت، با هدف آمادهسازی دانشآموزان در رویارویی با حوادث و آشنایی آنها با اصول کمکهای اولیه هر ساله در تمام مدارس متوسطه اول ویژه دانش آموزان پایه هشتم برگزار میشود.
بابک قنبری، معاون امور جوانان هلال احمر استان کردستان نیز از اهتمام مجموعه هلال احمر برای اجرای مطلوب طرح دادرس خبر داد و گفت: این طرح در راستای اهداف عالیه جمعیت هلال احمر با همکاری آموزش و پرورش اجرا می شود و با برگزاری دوره آموزشی توجیهی مربیان شهرستانی طرح، تلاش کردهایم در کنار کمیت، کیفیت در اجرا نیز مدنظر قرار داده باشیم.
وی افزود: سازمان جوانان جمعیت هلال احمر این طرح را با هدف خود امدادی، دگر امدادی، ترویج فرهنگ نوعدوستی، کمک به دیگران و نهادینهسازی این فرهنگ بین جوانان و بهویژه دانشآموزان با همکاری وزارت آموزش و پرورش برگزار میکند.
معاون امور جوانان هلال احمر استان کردستان اظهار کرد: طرح دادرس یکی از برنامههای مهم این سازمان در راستای ایجاد آمادگی در دانشآموزان برای مقابله و پاسخگویی به حوادث است. دانشآموزان شرکتکننده در این طرح با افزایش سطح توانمندی و مهارتهای امدادی دانشآموزان به تقویت تابآوری جامعه در مقابله با حوادث کمک میشود.
وی در پایان گفت: در طرح ملی «دادرس»، مهارت کمکهای اولیه مانند پناه گیری، تخلیه اضطراری، ارزیابی و کنترل علائم جسمانی، پانسمان، بانداژ، آتل بندی، تریاژ مقدماتی حمل مصدوم، اطفای حریق و چادر زنی آموزش داده میشود.
انتهای پیام