به گزارش ایسنا، نتایج این نظرسنجی نشان میدهد ۶۹ درصد از صهیونیستهای شرکتکننده در این نظرسنجی رسیدن به توافقی برای آزادی اسرای صهیونیست در بند حماس در غزه را اولویت فعلی اسرائیل دانسته و معتقدند که این مسأله از تداوم جنگ در غزه مهمتر است.
بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، نتایج این نظرسنجی همچنین نشان میدهد که تنها ۲۰ درصد موافق ادامه جنگ در غزه هستند و ۱۱ درصد دیگر از مردم نیز گفتند که نمیدانند رویکرد صحیح چیست.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تاکنون بارها اعلام کرده است که بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی مانع اصلی شکست در دستیابی به توافق تبادل اسرا و آتشبس است.
آمار منتشر شده از سوی مؤسسه دموکراسی اسرائیل در اکتبر ۲۰۲۴ نشان میدهد که افکار عمومی در سرزمینهای اشغالی در مورد نبردهای جاری در جنوب لبنان به شدت دچار اختلاف شده است.
بر اساس آخرین نظرسنجی این موسسه، ۴۶.۵ درصد از صهیونیستها معتقدند که اسرائیل باید توافق دیپلماتیک با حزبالله را دنبال کند، در حالی که ۴۶ درصد از مردم معتقدند که اسرائیل باید به جنگ با این گروه ادامه دهد تا حملات روزانه آنها به شمال پایان یابد، حملاتی که موجب خالی شدن شهرکهای صهیونیستنشین شده است.
به نوشته روزنامه هاآرتص، ۷.۵ درصد دیگر از مردم گفتند که نمیدانند رویکرد صحیح چیست.
در میان عربهای اسرائیلی نیز تنها ۶.۵ درصد از پاسخدهندگان از ادامه جنگ حمایت میکنند و در برابر آن، ۸۸ درصد ترجیح میدهند که از طریق دیپلماسی به آتشبس دست یابند.
همچنین طبق این نظرسنجی، ۴۳.۵ درصد از صهیونیستها بر این باورند که حملات رژیم صهیونیستی به اهدافی در ایران در پاسخ به حمله موشکی بالستیک گسترده تهران در اول اکتبر، بسیار ضعیف بود. ۴۱ درصد دیگر معتقدند که پاسخ مناسب بود، در حالی که فقط ۳.۵ درصد از پاسخدهندگان معتقدند که حمله خیلی قوی بود.
نتایج نظرسنجیهای ماه اکتبر در سرزمینهای اشغالی نشان میدهد که افکار عمومی درباره جنگ علیه لبنان و غزه دچار اختلاف شدید شده است؛ به این معنی که برخی از صهیونیستها از جنگ حمایت میکنند، درحالیکه بسیاری دیگر از ساکنان اراضی اشغالی معتقدند که رژیم صهیونیستی میبایست مسیر دیپلماسی را پیش بگیرد.
بنیامین نتانیاهو پیشتر پس از ماهها اختلاف با یوآو گالانت بر سر اداره جنگ در غزه و لبنان، او را از سمت خود برکنار کرد.
به اذعان رسانههای صهیونیستی، گالانت قابل اعتمادترین شریک در کابینه رژیم صهیونیستی برای دولت «جو بایدن» بود.
نتانیاهو، آوریل ۲۰۲۳ نیز به دلیل اختلافنظر با گالانت قصد برکناری او را داشت که با اعتراضات مردمی روبهرو شد و از تصمیمش صرفنظر کرد.
اقدام نتانیاهو به خشم داخلی در سرزمینهای اشغالی دامن زده است.
پیشتر «یائیر لاپید»، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نالایق و فاقد صلاحیت است و سربازان نمیتوانند به او اعتماد کنند.
انتهای پیام