۸۰۰۰ تن پیاز در هرسین تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین از تولید هشت هزار تن پیاز در این شهرستان خبر داد.

صابر فتاحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه امسال ۱۴۱ هکتار  پیاز در شهرستان هرسین کشت شده بود، گفت: حدود هشت هزار تن پیاز از این سطح برداشت شده است.

فتاحی با اشاره به مرغوبیت پیاز تولیدی در شهرستان هرسین، گفت: پیاز تولیدی در این شهرستان رقم قرمز آذرشهر بوده که از مرغوبیت و بازارپسندی بالایی برخوردار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین با بیان اینکه دلیل مرغوبیت پیاز هرسین خاصیت انبارداری بالای آن است، اظهار کرد: سالانه حدود ۱۰ درصد پیاز تولیدی در این شهرستان به خارج از کشور صادر می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به فعال شدن یک واحد سردخانه‌ای با ظرفیت هزار تن برای نگهداری پیاز و دیگر محصولات نیازمند سردخانه در شهرستان از امسال، افزود:  دو سردخانه دیگر در شهرستان هرسین در دست احداث است که پیش‌بینی می‌شود این سردخانه‌ها هم از سال آینده وارد چرخه بهره‌برداری شوند و ظرفیت نگهداری بخشی از تولید پیاز شهرستان را داشته باشند. 

وی یادآور شد: برداشت پیاز در شهرستان هرسین از اوایل پاییز شروع شده و تاکنون ادامه داشته است.


انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۶ آبان ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403082618612
  • خبرنگار : 50180