بهزاد شاکرمی ۲۵ آبان در حاشیه جلسه بیست و سومین شورای مسکن در بافتهای فرسوده اظهار کرد: شورای عالی شهرسازی و معماری در اجرای ماده ۱۲ قانون جهش تولید مسکن، سیاستها و ضوابط تشویقی کالبدی متضمن نوسازی محلهای در میان بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری را برای ترغیب مالکان و سازندگان به نوسازی واحدهای مسکونی مصوب کرده است.
وی افزود: در راستای اجرایی کردن سیاستهای شورای عالی شهرسازی و معماری ایران برای تشویق مردم به نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد تاکنون پنج جلسه ستاد بازآفرینی شهری در استان برگزار شده است.
شاکرمی در ادامه گفت: مساحت بافتهای ناکارآمد لرستان ۱.۶ درصد مساحت بافتهای فرسوده کشور است.
شاکرمی با اشاره به اینکه ۱۵.۴ درصد بافت شهرهای استان ناکارآمد است، بیان کرد: در حال حاضر ۳۵.۵ درصد جمعیت شهری لرستان ساکن بافتهای ناکارآمد هستند.
وی وضعیت جمعیت حاشیه پنج شهر خرم آباد، بروجرد، الیگودرز، دورود و کوهدشت را ۱۸.۵ درصد اعلام و تصریح کرد: سیاستهای ضوابط تشویقی نوسازی بافتها در گروههای چهارگانه تصویب و به متقاضیان ارائه میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان ادامه داد: این ضوابط و بستههای تشویقی به چهار گروه بازآفرینی شهری در مقیاس بلوک شهری، نوسازی در مقیاس محورهای اصلی، نوسازی در عمق بافتهای فرسوده شهری و نوسازی قطعات غیرقابل تجمیع تقسیم و اعمال میشود.
شاکرمی ادامه داد: ما به طرق مختلف از جمله رزمایشهای جهادی با همکاری سازمان بسیج سازندگی و خود مردم تحت عنوان حلقههای میانی این مشوقها را اطلاع رسانی کرده و میکنیم.
رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی لرستان عنوان کرد:حلقههای میانی افراد و گروههای مستعدی هستند که بخاطر ارتقاء کیفیت سکونت به صورت داوطلبانه به عنوان حلقه واسط و متناسب با حرفه و تخصص برای به میدان آوردن و ایجاد تعامل بین دولت و مردم و کمک به نوسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد تلاش می کنند.
شاکرمی خاطرنشان کرد: شهرداریها برای ثبت هر پروژه بازآفرینی در سیستم ۱۰ تن قیر رایگان دریافت میکنند.
بنا بر این گزارش، این جلسه با دو دستور کارارائه گزارش نوسازی مسکن بارگذاری شده در سامانه ستاد ملی و ارائه گزارش از وضع موجود گونههای بافتهای ناکارآمد شهری استان لرستان برگزار شد.
انتهای پیام