موسی مقیمی مهر ۲۵ آبان در جلسه بررسی مشکلات و رفع موانع پروژههای عمرانی شهرستان بابل که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: برای پروژه سد سجادرود و شیخ موسی بیش از هشت میلیارد تومان اعتبار مصوب شد که در صورت تخصیص در دستور کار قرار میگیرد.
وی افزود: از شرکت گاز و اداره راه و شهرسازی ماده ۱۲ طلبکاریم در حالیکه پاسخگو نیستند تا از این مبلغ برای احیای جنگل و مراتع استفاده کنیم.
مقیمی مهر با اشاره به اینکه سعی داریم در سال آینده میزان آبخیزداری را در شهرستان بابل افزایش دهیم، ادامه داد: اجرای طرح هادی در اراضی ملی دغدغه اصلی روستاهاست.
وی با بیان اینکه براساس ماده چهار ساماندهی اجازه داریم اراضی ملی که واگذاری قانونی ندارند را برعهده بنیاد مسکن قرار دهیم، یادآور شد: اجرای این قانون بعد از سه سال توقف در شورای حفظ حقوق بیت المال در مازندران شروع شد.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی مازندران خاطرنشان کرد: براین اساس دو نیم هکتار از نخستین روستای بابل به بافت این شهرستان اضافه و تحویل بنیاد مسکن میشود که از این ظرفیت قانونی برای حل مشکل روستاهایی که با منابع طبیعی مشکل دارند و داخل بافت بوده وممنوعیت قانونی ندارند استفاده شود.
۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح در بابل هزینه شد
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران نیز اظهار کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در هفته دولت ۸۰ پروژه طرح هادی روستایی را با افتخار افتتاح کرد.
علی اصغر احمدی با اشاره به اینکه شهرستان بابل ۶۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که قابلیت اجرای طرح هادی دارند، افزود: ۴۰۰ روستا نیز دارای طرح هستند.
وی افزود: ۲۶کیلومتر از روستاهای بابل را بیش از ۱۰۰میلیارد تومان اجرای طرح داشتیم.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران با اشاره به اینکه در صورت مشارکت مردم محدودیتی در ارائه خدمات نداریم، خاطرنشان کرد: مبلغ ۲۹میلیارد تومان از محل تملک دارایی به کمک نمایندگان و فرماندار بابل داشتیم که سهم نمایندگان مجلس این شهرستان ۱۹میلیارد و بنیاد مسکن هم ۴۲ میلیارد تومان بود.
وی با اشاره به اینکه به سبب مشارکت بالای مردم بابل از منابع قیر سه برابر تخصیص تملک داشتیم، گفت: هزار و ۵۰۰ پروژه را در سال ۱۴۰۲ در سطح استان اجرایی کردیم.
مدیرکل بنیاد مسکن مازندران تصریح کرد: در حوزه نهضت ملی مسکن با مشارکت راه وشهرسازی در حال ساخت ۸۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در مازندران هستیم.
وی افزود: برای پروژه چمران یک و دو و نواب بابل که پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی دارد بستگی به آورده متقاضیان بزودی به اتمام میرسد.
وی همچنین با انتقاد از عدم نظارت کافی از سوی دهیاران در خصوص احداث استخرهای خانگی از سوی خوش نشینان با توجه به کمبود آب شرب در مازندران گفت: احداث استخرهای شخصی در مازندران در حالی رو به افزایش است که نه تنها هیچ نظارتی برآن نمیشود بلکه هربار به تنش آبی استان دامن میزند.
انتهای پیام