«سمیه حیدری» امروز جمعه ۲۵ آبانماه ۱۴۰۳، در سخنرانی قبل از خطبههای نماز جمعه شهر ایلام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) بانوی دو عالم الگوی و زنان اسلام را تسلیت گفت و اظهار کرد: حضرت فاطمه (س) مظهر یک زن واقعی در اسلام بود، مظهر یک دختر در برابر پدر، یک همسر برای همسر و یک مادر برای فرزندان. حضرت فاطمه (س) مظهر یک زن مبارز شجاع و مسئول در برابر زمانه و سرنوشت جامعهاش بود.
وی ادامه داد: سی و دومین دوره هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار با شعار «خواندن برای همدلی» خدمت مردم عزیز استان به ویژه شما نمازگزاران ارجمند تبریک عرض میکنم. ۲۴ آبان روز بزرگداشت مفسر بزرگ قرآن کریم علامه سید محمد حسین طباطبایی است، انتخاب روزها برای هر نماد، مفهومی بدیل آن است که ارزش آن در روزمرگیهای زندگی به فراموشی سپرده نشود و اما کتاب مفهوم و نمادی است که باید با آن زندگی کرد.
حیدری افزود: کتاب ابزاری است مقدس به واسطه کتاب قرآن است که در طول ۱۵۰۰ سال خداوند متعال با بندگانش صحبت میکند و به واسطه کتاب قرآن است که اسلام همچنان محفوظ مانده و مورد تحریف قرار نگرفته است. این کتاب قرآن است که بندگان خدا را هدایت میکند و برای آنان مسیر سعادت و سرافرازی را ترسیم میکند، کتاب قرآن به واسطه آنکه پیام الهی را کتابت کرده است با خواندن آن میتوان به ریسمان الهی چنگ زد و در مسیر الهی ماند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان ایلام خاطرنشان کرد: در اواسط آبانماه در مراسم رونمایی از کتاب «نامداری گمنام» که به زندگینامه سردار حاج صارم طهماسبی میپردازد توسط راویان عنوان شد که در بازداشتگاههای بعثیها اسرا را شکنجه میدادند اما سردار بارها در مقابل کنجهها ایستاد و بعثیها به او میگفتند که آیا میخواهی قهرمان شوی؟ آری ما در طول تاریخ این مرز و بوم قهرمانان زیادی داشتهایم که هر یک برای دفاع از خاک و ناموسشان تمام هستیشان را دو دستی تقدیم این نظام کردهاند و تا آخرین قطره خون دلاور مردانه پای اعتقاداتشان ایستادند و ما قهرمانانی داشتهایم که با نثار جان و هستی خود موجب اقتدار و سربلندی ایران شدهاند. حال ما نیز موظف هستیم هر کدام با توان و هنری که داریم یاد آنها را زنده نگه داریم چرا که زنده نگه داشتن یاد و خاطره و نام قهرمانان این سرزمین یعنی برافراشته ماندن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و البته کتاب بهترین ابزار است برای این اقدام چرا که کتاب اثری ماندگارتر سهل الوصولتر است میتواند زمینه ساز تولد هنرهای دیگر چون فیلم شعر موسیقی تئاتر شود.
حیدری ادامه داد: در یک سال گذشته شاهد رشد ۱۴ درصد عضویت کتابخانهها بودهایم، در حال حاضر ۶۴ درصد از ۳۸ هزار و ۸۰۰ نفر عضو کتابخانهها رده کودک و نوجوان هستند که این موضوع دلگرم کننده و نویدبخش خواهد بود. در حال حاضر ۷۳۳ هزار نسخه در کتابخانههای ما موجود است. در همین جا از مردم عزیز درخواست میکنیم که با اهدای کتابهایی که در خانه یا محل کار خود دارند میتوانند در تقویت منابع کتابخانهها به ما کمک شایانی داشته باشند.
این مسئول بیان کرد: اوایل آبانماه کتابخانه دکتر حسنرضا محمدی در شهرستان درهشهر بهعنوان پنجاه و هشتمین کتابخانه ما با وسعت ۵۸۵ متر مربع با حدود ۷ میلیارد تومان هزینه ساخت افتتاح شد اعتبار اولیه این کتابخانه توسط دکتر حسنرضا محمدی تأمین شده بود و امیدوار هستیم در آینده شاهد کمکهای بیشتری از طرف خیرین نیکاندیش استان باشیم چرا که کار خیر در حوزه فرهنگ قطعاً ماندگارتر و اثرگذاری بیشتری خواهد داشت در آینده نیز به امید خداوند متعال کتابخانه عمومی امام سجاد(ع) در بخش صالحآباد تکمیل به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی گفت: ما امروزه شاهد هستیم که در کتابخانهها به دلیل کمبود فضا نمیتوانیم جوابگوی تمامی متقاضیان باشیم. اگر به دنبال افزایش سرانه مطالعه و جامعهای کتاب خوان هستیم قطعاً باید کتاب و کتابخانه در دسترس مردم باشد.
انتهای پیام