بازدید وزیر ورزش از فدراسیون ناشنوایان/ دنیامالی: به وجود شما افتخار می‌کنم

وزیر ورزش و جوانان در آستانه اعزام تیم ناشنوایان به بازی‌های آسیایی در مالزی با حضور در فدراسیون ناشنوایان از اردوهای تیم‌های ملی اعزامی به این بازی‌ها بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، دهمین دوره بازی‌های آسیایی ناشنوایان ۱۰ تا ۱۹ آذر در ۹ رشته ورزشی فوتبال، کشتی آزاد و فرنگی، بولینگ مردان، تکواندو، تنیس روی میز، جودو،  بدمینتون، شطرنج و دوومیدانی زنان و مردان برگزار می‌شود. احمد دنیامالی امروز (جمعه ۲۵ آبان) با حضور در فدراسیون ناشنوایان از اردوهای جودو، تکواندوی زنان و مردان، دوومیدانی و کشتی آزاد بازدید کرد. در این بازدید محمدشروین اسبقیان، معاونت توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش، و مصطفی لعل آزاد، رئیس فدراسیون ناشنوایان، نیز حضور داشتند.

وزیر ورزش در جمع ملی‌پوشان فوتبال ناشنوایان گفت: خوشحالم شما را از نزدیک می‌بینم. امروز، روز خوب زندگی من است. از شما الگو می‌گیرم و آرزوی سلامتی برای شما دارم. همه تلاش می کنند در این دوره از بازی‌ها مدال‌های زیادی را کسب کنید. آرزوی سلامتی دارم و انشاءالله خبرهای خوبی از شما بشنوم. در یک کلام به وجود شما افتخار می‌کنم.

دنیامالی همچنین در اردوی تیم‌های ملی تکواندوی زنان و مردان حضور پیدا کرد و در جمع ملی‌پوشان این رشته عنوان کرد: خوشحالم فرصتی پیش آمد تا از نزدیک در جریان تمرینات شما قرار بگیرم. گزارشی که فدراسیون به ما داده، آمادگی خیلی خوب شما برای حضور در این بازی‌هاست. به فدراسیون گفتم برای اینکه مسابقات شما از رسانه ملی به صورت زنده پخش شود چند نفر از رسانه‌ همراه تیم حضور داشته باشد تا مردم در جریان مسابقات شما قرار بگیرند.

او اظهار کرد: برای من هیچ فرقی بین ورزشکاران شنوا و ناشنوایان وجود ندارد. هر ورزشکاری که پایش را از مرز بیرون می‌گذارد، برای من مهم است که مدال کسب کند. امیدوارم ناشنوایان این دوره به صورت خاص حضور پیدا کنند. مردم از موفقیت‌های شما خوشحال خواهند شد. کار شما را پیگیری می‌کنم تا اردوها بدون مشکل برگزار شوند و تمام تمهیدات لازم را فراهم خواهم کرد. شما خیلی ارزشمندید و به وجود تک‌تک شما افتخار می‌کنم.

بهزاد امیری، کاپیتان تیم ملی کاراته، گفت: غریبانه وارد کشور می‌شویم و زمان بازگشت هیچ مسئولی در فرودگاه حضور پیدا نمی‌کند. مدال‌های ما دیده نمی‌شوند. شما از ورزشکاران ناشنوا حمایت کنید تا تبعیض بین شنوا و ناشنوا برداشته شود. زمانی که به شهر خود بازمی‌گردیم و به ارگان‌های دولتی برای استخدام مراجعه می‌کنیم مورد تمسخر قرار می‌گیریم و هیچ حمایتی از ما صورت نمی‌گیرد.

او افزود: پاداش ما را برابر کنید! در حال حاضر عضو افتخاری کمیته ملی المپیک هستیم. می‌خواهیم عضو اصلی کمیته ملی المپیک باشیم. اکثر ورزشکاران این رشته بیکار هستند. این سری پیگیر باشید! دوره وزیر قبلی پاداش مدال‌آوران ناشنوا ۶۰ درصد شد. امیدوارم دوره شما پاداش برابر شود.

وزیر نیز در پاسخ به این ملی‌پوش اظهار کرد: آمادگی داریم با هر دستگاهی برای اشتغال شما هماهنگی‌های لازم را انجام دهیم. برای ما فرقی بین ورزشکاران توانیاب و ناشنوا وجود ندارد و ارزش آنها برای ما خیلی بیشتر است. باید به شما بیشتر توجه شود قبلا توجهات کمتر بود اما سعی می‌کنیم پاداش برابر شود.

همچنین در ادامه این بازدید وزیر ورزش در اردوی تیم ملی کشتی آزاد ناشنوایان که هدایتش را محمد مشهدی آقایی و علی زندی بر عهده دارند، حضور پیدا کرد و در جریان تمرین‌هایشان قرار گرفت. در جریان این بازدید یکی از ناشنوایان به وزیر ورزش گفت: مشکل اصلی ما یکسان‌نبودن پاداش ما با ورزشکاران توانیاب و شنواست. پنج سال است که عضو صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی هستم و فقط یک میلیون تومان حقوق می‌گیرم. شرایط مالی برای ما خیلی سخت شده است. در بخشنامه‌ای که برای استخدام است، استخدام مدال‌آوران ناشنوا دیده نشده است. البته رئیس فدراسیون تلاش می‌کند از نظر معیشتی مشکل نداشته باشیم. همچنین امیدوارم در رسانه ملی دیده شویم و مسابقات ما نیز مثل افراد سالم پخش شوند.

وزیر ورزش نیز در پاسخ به این ملی پوش گفت: آرزو می‌کنم نسبت به گذشته درخشش بیشتری داشته باشید. هماهنگ کردیم صداوسیما نیز در کنار شما باشند و موفقیت‌های شما را زنده پخش کنند. مردم خوشحال می‌شوند از اینکه مدال‌آوری شما را می‌بینند.

وزیر همچنین درباره بحث پاداش نیز گفت: در خصوص پاداش‌ها، مدال شما با توانیابان و شنوایان فرقی نمی‌کند. دنبال عدالت هستم. باید عدالت را برقرار کنیم. کمبودهایی در خصوص بودجه وجود دارد. سعی می‌کنم پاداش شما پایاپای شود. ارزش شما از افراد شنوا بیشتر است.

وزیر تاکید کرد: هفته پیش با هیات‌رئیسه فدراسیون جلسه‌ای داشتیم و مسائل را بررسی کردیم. این هفته نیز جلسه‌ای را برگزار خواهیم کرد تا وضعیت شما را قبل از اعزام به مالزی بررسی کنیم. برای شما آرزوی موفقیت دارم. امیدوارم این دوره تعداد مدال‌های طلا بیشتر از دوره قبل شود.

دنیامالی: به دنبال یکسان‌سازی پاداش ناشنوایان با افراد شنوا هستیم

وزیر ورزش پس از بازدید از اردوهای تیم های ملی ناشنوایان اعزامی به بازی‌های آسیایی مالزی در جمع خبرنگاران گفت: تلاش بر این است تا بازی‌های المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان در ژاپن پاداش افراد ناشنوا با افراد شنوا یکسان شود و آنها مورد توجه بیشتری قرار بگیرند.

احمد دنیامالی اظهار کرد: بازی‌های آسیایی ناشنوایان مسابقه مهمی برای ماست که از ۱۰ آذر به میزبانی مالزی آغاز می‌شود و ما با توان حداکثری در این دوره حضور پیدا می کنیم. در بحث ناشنوایان کارهای ارزشمندی انجام شده‌اند ولی باز هم باید امکانات بیشتری را برای ورزشکاران فراهم کنیم تا این دوره افتخارات بیشتری را کسب کنند.

او افزود: مهم‌ترین بحث و نگرانی ناشنوایان اشتغال و پاداش آنهاست که قول دادم تا حد توان این مشکلات را برطرف کنم. تمام ورزشکارانی که به مسابقات آسیایی و جهانی و المپیک اعزام می‌شوند و کسب افتخار می‌کنند باید تفاوتی در موضوع اشتغال، امکانات و اشتغالزایی آنها وجود نداشته باشد.

وزیر ورزش ادامه داد: این بچه‌ها حتما مدال‌های خوش‌رنگی را از آوردگاه مالزی خواهند داشت.

دنیامالی در پاسخ به این پرسش که آیا تا المپیک ناشنوایان پاداش آنها با ورزشکاران توانیاب و شنوا برابر می‌شود، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم این اتفاق رخ دهد اکنون اقدامات خوبی صورت گرفته‌اند و بستگی به شرایط بودجه‌ای دارد. برای ما ارزش افراد توانیاب و ناشنوا کمتر از افراد شنوا نیست. این‌ها بچه‌های ما هستند و وظیفه داریم نقطه‌نظرات آنها را تامین کنیم. این حداقل خواسته‌ای است که باید دیده شود. تلاش می‌کنم امکانات لازم فراهم شود تا عدالت برقرار شود.

او ادامه داد: تلاش بر این است وعده‌هایی که در این دولت داده می‌شود تحقق پیدا کند، چون باور داریم و بر اساس آن نیز حرکت می‌کنیم.

وزیر ورزش در پاسخ به این پرسش که چه تمهیداتی را برای ایجاد انگیزه ورزشکاران اعزامی به بازی‌های آسیایی ناشنوایان انجام داده است، خاطرنشان کرد: این را باید از رئیس فدراسیون بپرسید. نشست‌های زیادی با هیات‌رئیسه داشتم. آنها مشکلات بودجه‌ای زیادی داشتند و الان اعداد و ارقام این فدراسیون برای برگزاری اردوها، اعزام‌ها و ... کم نیست و هزینه‌ها را تامین کردیم.

دنیامالی در پاسخ به این پرسش که قبلا چون قرار بود میزبان برگزاری بازی‌های آسیایی ناشنوایان باشیم بودجه چند ده میلیاردی به حساب استانداری واریز شد از این بودجه می‌توان برای اعزام استفاده کرد، تصریح کرد: ۵۰ میلیارد تومان به اداره کل ورزش و جوانان استان تهران اختصاص داده بودیم. از محل آن بعضی از هزینه‌ها را تامین می‌کنیم. آن یک بحث داخلی است که پیگیری می‌کنیم. به هر حال منابع لازم برای اعزام وجود دارد.

وزیر ورزش همچنین بیان کرد. برای المپیک‌ها حتی برای المپیک ناشنوایان برنامه وجود دارد و آنچه برایمان اهمیت دارد این است که فدراسیون‌ها اردوهایشان را به طور منظم برگزار کنند. شاخص‌های مدال‌آوری برای ما مهم است؛ به‌ویژه مدال طلا اهمیت زیادی برای ما دارد چون رتبه کشور را تعیین می‌کند. اردوها را به صورت پیوسته رصد می‌کنیم و اگر مانع یا مشکلی وجود داشته باشد برطرف می‌کنیم. برای ما مهم است که ناشنوایان در المپیک ۲۰۲۵ ژاپن حضور قوی داشته باشند. در المپیک ناشنوایان جزو کشورهای مطرح دنیا هستیم. حتما تلاش خواهیم کرد که این جایگاه را ارتقا دهیم.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۵ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403082518357
  • خبرنگار : 90047