احسان منصوری، ۲۴ آبان در آیین رونمایی از پوستر بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی اظهار کرد: قصهگویی یکی از فعالیتهای اصلی کانون است و فعالیتی است که با کمترین زیرساخت و هزینه میتواند بیشترین درگیری ذهنی و روحی را در مخاطبین خود ایجاد کند.
وی با بیان اینکه شعار امسال جشنواره قصهگویی «راز قصهها، ساز زندگی است» افزود: یکی از ظرفیتها در جشنواره قصه گویی این است که میتواند نسلها را به هم نزدیک کند و به عنوان حلقه واسط، فضای شکاف نسلی را پر کند.
منصوری ادامه داد: قصهگویی میتواند در معرفی شخصیتهای ایرانی و فرهنگ سازی نقش ویژهای داشته باشد. در دو سال گذشته تلاش کردیم قصهگویی را در فضای عمومی جامعه بگنجانیم.
وی با بیان اینکه در جشنواره سال گذشته در بخشهای قصهگویی آیینی و سنتی و مقالات علمی، مقام اول را در جشنواره بینالمللی کسب کردیم، گفت: علاوه بر بخشهای سال گذشته، در این جشنواره قصه گوییهای مینیمال، زبان اشاره، منظوم و دینی نیز اضافه شده است.
منصوری تصریح کرد: در قسمت غیر حضوری، بخشهای پادکست، محیطی و ۹۰ ثانیهای را خواهیم داشت. بخشهای ویژه غزه و ایثار و مقاومت را نیز در جشنواره امسال داریم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی افزود: سال گذشته ۱۰۹۹ قصه به دبیرخانه استان ارسال شد که جایگاه ویژه استان مرکزی در حوزه قصهگویی را میرساند.
وی ادامه داد: برای جشنواره امسال نیز تاکنون برای ۸۱۲ قصه اعلام آمادگی شده و تا ۱۰ آذر فرصت بارگذاری قصهها در سامانه وجود دارد. امیدواریم افزایش کیفی و کمی را در جشنواره سال جاری داشته باشیم.
منصوری تصریح کرد: ۲۴ و ۲۵ آذرماه مرحله استانی جشنواره قصهگویی به صورت حضوری در اراک برگزار میشود. مرحله منطقهای نیز به صورت مجازی برگزار میشود و سرانجام آثار منتخب به مرحله ملی و بین المللی راه پیدا میکنند.
محمدامین باقری، مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی نیز اظهار کرد: قصه یکی از ساده ترین و در دسترس ترین ابزار هنری است که همه ما به نوعی با آن آشنا هستیم.
انتهای پیام