استاندار فارس:

اندیشه‌های قرآنی رهبری در همه ابعاد زندگی اجتماعی نمود دارد

استاندار فارس با بیان اینکه اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله) در همه ابعاد زندگی اجتماعی نمود پیدا کرده است، گفت: بر اساس همین اندیشه قرآنی، عدالت بین ادیان مختلف و مسلمانان رعایت می‌شود.

حسینعلی امیری امروز، ۲۳ آبان‌ماه در هفتمین اجلاسیه بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله) که در حرم مطهر شاهچراغ (ع) برگزار شد، با تأکید بر اینکه اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب (مدظله) در دیگر ابعاد اجتماعی کشور مانند حقوق زنان، حق و حقوق اقوام و مذاهب اسلامی در ایران نیز نمود داشته است، گفت: همه مذاهب در ایران دارای حقوق هستند و در مجلس شورای اسلامی نماینده دارند.

وی اظهار کرد: در علم حقوق هنگامی که موضوعی در جامعه به صورت یک ضرورت غیرقابل اجتناب نمایان شود و نیاز است تا جامعه چشم‌انداز رفتار، کردار و مناسبات خود بر این مبنا بسنجد، قانونگذار اقدام به وضع قانون می‌کند.

امیری ادامه داد: خداوند به عنوان خالق بزرگترین قانونگذار عالم هستی در یک‌هزار و ۴۰۰ سال پیش نزول قرآن را به عنوان بزرگترین قانون بشریت بر حضرت محمد(ص) نازل کرد تا جامعه بشری رفتار، کردار، گفتار و اندیشه و تمام مناسبات اجتماعی خود را بر اساس این قانون بزرگ تنظیم کند؛ بنابراین قرآن مجید قانونی است که در تمام شئونات زندگی بشر باید عملی و عملیاتی شود.

وی افزود: قبل از انقلاب اسلامی قرآن غالباً در جوامع مسلمانان یک کتاب برای قرائت برای اموات در شب‌های جمعه و برای مراسم ترحیم خوانده می‌شد و قرآن در زندگی بشر ظهور و بروز پیدا نمی‌کرد البته در خانواده‌های مذهبی قرآن جایگاه خود را داشت و روحانیون در محافل مذهبی و مساجد در مناسبت‌های اسلامی از قرآن صحبت می‌کردند، اما این عمل کردن به قرآن منحصر به روابط شخصی افراد بود و در رفتار اجتماعی ظهور و بروزی نداشت.

استاندار فارس تصریح کرد: با پیروزی انقلاب اسلامی، مبنای مفاهیم اسلامی و عمل به قرآن به تدریج در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و حقوقی ورود پیدا کرد.

وی با بیان اینکه در دوره دفاع مقدس، مبنای جهاد با اندیشه‌های قرآنی شکل گرفت، گفت: اگر مفاهیم قرآنی و اعتقاد به جهاد نبود، ۸ سال دفاع مقدس در برابر کشوری که ارتش آن به مهم‌ترین و پیشرفته‌ترین تسهیلات مجهز بود و حمایت کشورهای استکباری را داشت عملاً به سامان نمی‌رسید، لذا این اندیشه قرآنی بود که امام(ره) در عرصه جهاد ساری و جاری کردو بعد از آن نیز رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله) این راه را ادامه دادند.

استاندار فارس اظهار کرد: مقام معظم رهبری (مدظله) در سال ۱۳۵۳ بحث قرآن را در اندیشه‌های خود مطرح می‌کرد و این موضوع در شرایطی بود که عمدتاً مفاهیم اسلامی در قالب مطالب عرفانی مطرح می‌شد اما ایشان اعتقاد داشتند آموزه‌های قرآنی باید در تمام عرصه‌های زندگی بروز و ظهور پیدا کند. 

وی ادامه داد: اسلام به عنوان یک دین جهادی و یک دین بر پایه مقاومت در مقابل استکبار جهانی به دنیا معرفی شده است و امروز شاهد هستیم که با اندیشه‌های قرآنی برای اسلام عزت ایجاد شده است.

امیری با بیان اینکه اگر امروز مسلمانان در جبهه مقاومت جامعه اسلامی روحیه جهادی را همواره نشر و پخش می‌کند برگرفته از اندیشه‌های قرآنی مقام معظم رهبری است، گفت: فرهنگ شهادت امروز عامل پیروزی در جبهه مقاومت و عامل رعب و وحشت در بین مخالفین اسلام مسلمانان است که این تفکر برآمده و برگرفته از اندیشه‌های ناب قرآن است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403082317437
  • خبرنگار : 50976