یداله حسنی امروز، ۲۳ آبانماه در نشست منطقهای هماندیشی و همآفرینی نقشه راه توسعه اقتصاد دیجیتال استان گیلان که در سالن همایشهای مخابرات استان برگزار شد، با اشاره به جایگاه اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی در زندگی روزمره اظهار کرد: تجلی اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی در زندگی بشر را میتوان در حجم معاملات و تراکنشهای بر بستر اینترنت شاهد بود.
وی با بیان اینکه باید بتوانیم شاخصهای اقتصاد دیجیتال را در حوزه مخابراتی توسعه دهیم، افزود: در راستای توسعه اقتصاد دیجیتال پنج مولفه شامل سنجش دیجیتالی شدن اقتصاد منطقه، فیبر نوری، ضریب نفوذ تلفن همراه، تعداد کاربران اینترنت در محدوده جغرافیایی، پهنای باند مناسب تاثیرگذار هستند.
مدیر مخابرات منطقه گیلان با بیان اینکه هرچقدر شرایط ارتباطی فراهم باشد بخش عظیمی از نیازهای مردم رفع میشود، تصریح کرد: بستر لازم برای توسعه ارتباطی در راستای تحقق اقتصاد دیجیتال در استان فراهم است، پیش بینیها بر این است که در سال ۲۰۲۵ سهم اقتصاد دیجیتالی ۲۵ درصد باشد که باتوجه به زیرساختهای ICT قابل دسترسی است.
حسنی با بیان اینکه مخابرات پیشران و محرک ICT است، تصریح کرد: اکنون در عصر فناوریهای نوین هستیم که باید توسعه زیرساخت مبتنی بر عصر دیجیتال باشد، با شبکه کابل مسی نمیتوانیم به توسعه اقتصاد دیجیتال برسیم اما شرکت مخابرات ایران با اجرای طرح «نجما» به دنبال ایجاد پورت پرسرعت بر بستر فیبر نوری و جهش به سمت تغییر تکنولوژی از سیم مسی به فیبرنوری بوده و شرکت مخابرات منطقه گیلان در اجرای این طرح جزو مناطق شاخص در کشور است.
وی با اشاره به وجود بیش از ۶۲۶.۵ کیلومتر شبکه فیبرنوری در استان ادامه داد: در لوشان پروژه مهم ارتباطی با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان در حال اجراست که نقش مهمی در توسعه اقتصاد دیجیتال دارد.
مدیر مخابرات منطقه گیلان با بیان اینکه توسعه زیرساختهای مخابرات استان در راستای تحقق اقتصاد دیجیتال است، گفت: زیرساختهای مخابرات استان برای ارائه خدمات به شرکتهای دانش بنیان و استارت آپها فراهم است و پتانسیل لازم را در این زمینه داریم.
انتهای پیام