احمد بیگدلی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایسنا درباره تاثیر نقش احزاب در کارآمدسازی نظام سیاسی و اجرایی کشور اظهار کرد: در ابتدا باید با توجه به قانون اساسی با وظایف احزاب آشنا شویم. از سوی دیگر در آیین نامه داخلی مجلس نیز به این موضوع اشاره شده است که وقتی قرار است برای تصویب موضوعی در کمیسیونها جامعه هدفی را در نظر بگیریم، احزاب کمک بسیار شایانی میتوانند داشته باشند.
بیگدلی تاکید کرد: به طور کلی احزاب سیاسی و اجتماعی موجب همگرایی بیشتر در جامعه و راحتتر حل و فصل شدن مشکلات، مسائل و تنشهای جامعه خواهند شد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: حال یک زمانی است که احزاب کشور نقص قانونی دارند که در اینجا وظیفه مجلس است تا ورود کند و نواقص موجود را برطرف کند، اما یک موقعی میبینیم که در اجرای قوانین احزاب دارای اشکال هستیم که در اینجا وظیفه وزارت کشور و دولت است تا نواقص موجود را برطرف کنند.
وی در پایان یادآور شد: فعالیت در احزاب بهترین موقعیت برای کسانی است که دارای دغدغههای اجتماعی، سیاسی و ... هستند. این موضوع برای آینده کشور و رشد دموکراسی در آن نیز بسیار حائز اهمیت خواهد بود و به راحتتر حل شدن مشکلات کمک خواهد کرد.
انتهای پیام