دبیر اجرایی سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران:

ایران در درمان سرطان به لحاظ نیروی انسانی کمبودی ندارد

دبیر اجرایی سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران، گفت: ایران در زمینه درمان سرطان به لحاظ نیروی انسانی تقریبا هیچ کمبودی نسبت به کشورهای دیگر ندارد و از کشورهای منطقه جلوتر است.

دکتر احسان حسن‌زاده حداد، فلوشیپ جراحی سرطان  و استادیار جراحی سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، امروز در حاشیه اولین روز برگزاری این کنگره در جمع خبرنگاران گفت: سومین کنگره جراحی سرطان ایران، به علت پتانسیل بسیار زیاد و پیشرفت‌هایی که در  زمینه درمان  و جراحی سرطان در مشهد داریم، در این شهر برگزار شد؛ چراکه در درمان سرطان، مشهد به عنوان یک قطب برجسته در ایران است و در بسیاری از قسمتها اگر از تهران جلوتر نباشیم، عقب‌تر نیستیم.

استادیار جراحی سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هدف کنگره آشنایی با تکنیک‌های جدید جراحی و  درمان‌های سرطان است که گروه‌های فوق تخصص جراح و مرتبط با سرطان در این کنگره اطلاعات در زمینه تکنیک‌ها و دستاوردهای جدید را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند.

وی خاطرنشان کرد: ایران در زمینه درمان سرطان به لحاظ نیروی انسانی تقریبا هیچ کمبودی نسبت به کشورهای دیگر ندارد و از کشورهای منطقه جلوتر است که  یکی از مصادیق آن هم این است که از تمام کشورهای اطراف، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و کشورهای ترکمنستان، افغانستان و عراق برای درمان  به ایران مراجعه می‌کنند.

دکتر حسن‌زاده حداد تصریح کرد: در حوزه امکانات به دلیل تحریم‌ها  و در دسترس نبودن بعضی تکنولوژی‌ها عقب‌تر هستیم.

در زمینه تکنیک‌های نوین جراحی  از کشورهای منطقه جلوتر هستیم

دکتر احسان سلطانی، دبیر علمی کنگره  جراحی سرطان ایران نیز گفت: این کنگره سالانه است که سال جاری در مشهد برگزار می‌شود و همکاران جراح سرطان از سراسر ایران در این کنگره شرکت می‌کنند.

این  متخصص جراحی و فوق تخصص جراحی سرطان اظهار کرد: یکی از  اهداف اصلی برگزاری این کنگره، درمانهای دارویی قبل از جراحی است که به حفظ اندام کمک می‌کند مثلا پستان بیمار را برنداریم و یا اندام را قطع نکنیم و طول عمر بیمار را افزایش دهیم  و هدف دیگر ارائه تکنیک‌های نوین جراحی است که با آسیب کمتر به بیمار بتوانیم تومور سرطانی را از بدن بیمار خارج کنیم.

 وی افزود: در ایران به لحاظ تکنیکالی و نیروی انسانی نه تنها از دنیا عقب نیستیم بلکه در زمینه تکنیک‌های نوین جراحی از کشورهای منطقه جلوتر هستیم، اما به لحاظ  امکانات فنی  به ویژه در بحت جراحی رباتیک به علت محدودیت‌های مالی دچار مشکل هستیم.

دبیر علمی کنگره  جراحی سرطان ایران در پاسخ به ایسنا در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در درمان سرطان توضیح داد: هوش مصنوعی خیلی مدرن است و هنوز در خود جراحی سرطان نقش زیادی ندارد ولی در تشخیص سرطان از آن استفاده می‌شود.

 رئیس بخش جراحی سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخش جراحی سرطان، تقریبا و تحقیقا هیچ مریض سرطانی نیازمند به جراحی نیست که نتوانیم کاری برایش انجام دهیم و بیمار را به شهر یا کشور دیگری ارجاع دهیم و این جزو افتخارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403082317361
  • خبرنگار : 50355