به گزارش ایسنا، مهدی اخ الصنایع امروز در نشست خبری گفت: منطقه ۱۰ تهران ۳۵۰ هزار نفر جمعیت دارد اما جز مناطق دارای بیشترین بافت فرسوده است بهگونهای که ۷۴ درصد منطقه را بافت فرسوده و ناپایدار تشکیل داده است اما در سالهای اخیر حدود ۶۲ درصد بافت فرسوده و ناپایدار منطقه نوسازی شده است و در این دوره مدیریت شهری نیز رکوردار نوسازی بافت فرسوده بودیم.
وی با تاکید بر اینکه مهمترین درخواست جدی شهروندان این منطقه احداث ادامه قسمت شرقی بزرگراه یادگار امام بود چراکه سالها برای امتداد این پروژه اتفاقی نیفتاده بود، گفت: سعی کردیم که در این دوره مدیریت شهری عرض معبر سمت شرقی بزرگراه را به ۳۰ متر تقلیل دهیم و لازم است که در راستای اجرای این پروژه ۱۰۵ پلاک را تملک کنیم که ۲۸ پلاک در میدان جی در حال توافق و پیگیری هستند و به زودی با تملک این املاک، زمین در اختیار معاونت فنی وعمرانی قرار داده میشود و امید است تا پایان سال مابقی پلاکها نیز تملک شود.
شهردار منطقه ۱۰ با بیان اینکه ۱.۵ همت برای تملک شاخه شرقی در نظر گرفته شده است، گفت: با ساخت شاخه شرقی بزرگراه، میدان جی به میدان ۹ دی متصل میشود و نکته جالب این است که در اجرای پروژه شاخه شرقی بزرگراه یادگار امام، برای حفظ درختان ارزشمند بوستان چناران، نسبت به تغییر مسیر پروژه اقدام کرده و توانستیم درختان بوستان را حفظ کنیم اما درختان در مسیر پروژه با رای کمیسیون ماده ۷ جابهجا و در بوستانهای سطح منطقه کاشنه شد.
وی تاکید کرد: میدان جی تبدیل به کارگاه و مسدود شده است البته تا یک ماه آینده میدان جی بازگشایی میشود.
احداث دو پارکینگ گلستان با ظرفیت بیش از ۲۸۰ خودرو در منطقه
اخالصنایع از احداث دو پارکینگ گلستان با ظرفیت بیش از ۲۸۰ خودرو در منطقه خبر داد و گفت: همچنین پارکینگ زیرسطحی اعتماد با ببش از ۲۰۰ ظرفیت در حال ساخت است. امید است تا در این دوره مدیریت شهری نسبت به احداث ۳۰۰۰ فضای پارک اقدام کنیم که در راستای اجرای این مهم درخواست ساخت پارکینگهای مختلف از جمله پارکینگ ۱۰ طبقه در خیابان میمنت ارائه کردیم و امید است این تا پایان این دوره مدیریت شهری سه هزار واحد پارکینگ را تقدیم مردم کنیم.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه کمبود فضای سبز است که در منطقه ۱۰ سعی کردیم دو پارک را آماده کنیم و بوستان جعفریان نیز تا پایان سال افتتاح میشود، گفت: در حال تملک برای ساخت دو بوستان دیگر هستیم تا سرانه فضای سبز منطقه را از ۲.۵ متر به ۳.۲ متر به ازای هر نفر برسانیم.
اخ الصنایع با تاکید بر اینکه مرکز نیمه مکانیزه پسماند نوسازی شد و دستگاههای مکانیزه در منطقه نصب شده است، گفت: در مورد بازگشایی خیابان امام خمینی نیز دو ملک متصرف در خیابان داشتیم که این دو ملک نیز تملک و تخریب شد و گره ترافیکی منطقه رفع شد.
شهردار منطقه ۱۰ با تاکید بر اینکه ۸۰۰۰ معضل و مشکل را در طرح ۳۶۰ شهرداری تهران در محلات شناسایی و مرتفع کردیم، گفت: در طرح «من شهردارم» منطقه ۱۰ بیش از پنج هزار نفر شرکت و ۴۰۰ پروژه نیز پروژه تعریف شد که به لطف خدا این پروژهها اجرا شد. همچنین ۹۸ درصد پروژه اتصال انشعابات و لولهگذاری فاضلاب در منطقه ۱۰ در پی تعامل با شرکت آبفا تکمیل شده است و در محلات منطقه از جمله محله جی نیز نهرهای قدیمی داشتیم که با اختصاص بودجه نهرها به کانیو بدل شده است.
وی با اشاره به پرونده حقوقی موفق در منطقه ۱۰ شهرداری از بازپسگیری ۶۱۰۰ متر زمین به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان به نفع شهروندان خبر داد و گفت: بیش از ۱۰۷ دیدار با اهالی در مساجد داشتیم و بیش از ۱۰ هزار فرم ملاقات مردمی پر شده است و این دیدارهای مردمی جز برکات خدمت است.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه شهرسازی یکهزار و ۴۴۳ پروانه شهرسازی صادر شده که در این راستا هفت هزار و ۴۱۲ واحد مسکونی نوسازی شده است، گفت: این اتفاق مبارکی است چراکه منطقه ۱۰ به دلیل حجم بالای فرسودگی در زمان بروز بحرانهایی همچون زلزله آسیبپذیری بالایی داشت. سال گذشته رکورد ۱۰ ساله منطقه در صدور پروانه را شکستیم.
اخ الصنایع با تاکید بر اینکه تغییر وضعیت محور رنجبر و تعریض خیابان کمیل در انتطار رای کمیسیون ماده ۵ است افزود: تغییر پهنه محله بریانک و خیابان مالک اشتر در دستورکار قرار دارد تا شاهد سرعت بخشی در نوسازی املاک باشیم. همچنین مصوبه اولیه ۵۰ پروژه مشارکتی را اخذ کردیم که با صاحبان املاک برای نوسازی اقداماتی انجام دهیم.
وی تاکید کرد: در بحث ایمنسازی منطقه موضوع ایمن شدن بیمارستانلولاگر مطرح بود که دوسال زمان برد و با رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران جلسات مختلفی داشتیم که بیمارستان لولاگر که در دهه ۳۰ ساخته شده نوسازی شود البته درمانگاه و ساختمان پزشکان فعال است و قرار است در سه فاز نوسازی بیمارسنان لولاگر انجام شود. قرار شد پروانه صادر و در حسابهای فیمابین شهرداری و وزارتخانه دیده شود.
وی با بیان اینکه در این مدت ۸۹ ساختمان ناایمن شناسایی شد که با توجه به فرسودگی بافت سطح منطقه عمدتا شخصی است گفت: اما با توجه به دستورالعملهای جدید، دو بیمارستان آزادی و میمنت از طریق دادستان نامه نگاری شده واخطار لازم دادیم که ایمن سازی را در دسنور کار قرار دهند و جلسات مختلف داشتیم.
شهردار منطقه ۱۰ در ادامه از صدور پروانه برای ساخت ساختمان شماره ۲ وزارت میراث در این منطقه خبر داد و گفت: ساختمان سازمان میراث، میراثی است و نمیتوانند ظرفیت جدیدی به آن اضافه کرد بر همین اساس وزارت فرهنگ درصدد ساخت ساختمان شماره دو است که همکاری لازم در این خصوص انجام میشود.
اخالصنایع در مورد سرانجام گود بهنود نیز با تاکید بر اینکه قرار بوده پارکینگ طبقاتی در این زمین ساخته شود اما مالک پروژه را رها کرده و پاسخگوی پروژه نیست، گفت: اگر بتوانیم این زمین را به مدیریت شهری برگردانیم انفاقات خوبی رخ میدهد.
وی افزود: در راستای شناسایی املاک ناایمن تاکنون برای ۷۴ واحد مسکونی، پنج بیمارستان و ۱۰ واحد تجاری اخطاریه صادر شده است.
اخ الصنایع با بیان اینکه در حوزه عمرانی در این ۳ سال، ۷۳ هزار تن آسفالت ریزی شده است، گفت: در سال آینده آسفالت کل معابر منطقه ۱۰ نوسازی میشود.
وی در مورد احداث مسکن استطاعت پذیر نیز با بیان اینکه در پروژههای مختلف اینموضوع را در نظر گرفتیم اما در اجرای این طرح سهم مناطق بزرگتر بیشتر است گفت: از مجموعههای مختلف خواهش کردیم که زمینهای خود را در اختیار منطقه قرار دهند و یکی از اتفاقات خوب این است که بعد از منطقه ۵ بیشترین سهم خرید و فروش مربوط به منطقه ۱۰ است.
انتهای پیام