معاون وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد

اصلاح نژادی راهکاری مناسب برای تولید گوشت قرمز مورد نیاز بازار

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی گفت: توسعه دامداری روستایی با محوریت گوسفند در قالب الگوهای جدید، هدایت منابع به سمت توسعه دامداری‌ها و اقدامات ترویجی در این حوزه از جمله اقدامات جهاد کشاورزی برای تولید گوشت قرمز در کشور است.

محمدابراهیم حسن‌نژاد امروز (چهارشنبه ۲۳ آبان ماه) در دومین همایش ملی و جشنواره قوچ برتر گوسفند افشاری در زنجان، اظهار کرد: می‌توانیم با اقدمات اصلاح نژادی در حوزه تولید گوشت قرمز نیاز بازار را تامین کنیم و حتی برای تامین نیاز کشورهای منطقه با صادرات محصولات وارد عمل شویم.

وی بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی علاقه‌ای به واردات گوشت ندارد و نقصی که در تولید گوشت اتفاق افتاد، نیاز به اصلاح دارد و وزارت جهاد کشاورزی در این زمینه ورود کرده است.

معاون امور تولیدات دامی وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه ذخایر ژنی دامی با ارزشی در کشور وجود دارد که نژاد افشار یکی از این نمونه‌ها بوده که در زنجان اقدامات خوبی در راستای اصلاح نژاد آن به منظور چند قلوزایی انجام شده است، افزود: با توجه به کاهش جمعیت گوسفندی و مشکلات موجود در نظام دامپروری در کشور باید طرح اصلاح نژادی برای دامداری اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.  

او گفت: اجرای این طرح، نمونه موفق همکاری بین بخش تولید دامی و دانشگاه بوده که امروز اثرات آن به صورت محسوسی قابل مشاهده است و قابلیت الگوبرداری در کشور را دارد. اصلاح ژن برای چند قلوزایی اقدام ارزشمندی است که نقش موثری در تولید گوشت قرمز دارد.

به گزارش ایسنا، دومین همایش ملی و جشنواره انتخاب قوچ برتر گوسفند افشاری با هدف ارتقای دانش و فناوری در زمینه پرورش و بهبود تولیدات گوسفند افشاری و همچنین ترویج و گسترش دامداری نوین و انتخاب دام‌های تاپ ژنتیکی و فنوتیپی با حضور مسئولان، اساتید و پژوهشگران دانشگاه، اتحادیه‌های بخش دام، انجمن نژادی گوسفند افشاری و دامداران در زنجان در حال برگزاری است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1403082317222
  • خبرنگار : 50534