رضارنجبرکریمی شامگاه ۲۲ آبانماه در مراسم سالگرد احراز هویت شهیدمهدی تحویلیان که با حضور فرماندار رفسنجان، فرمانده سپاه رفسنجان و جمعی از دانشگاهیان ولیعصر(عج) رفسنجان و خانواده شهید در سالن شهدای گمنام این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اینکه مجالس و محفل شهدا بهانهای است که ما را اندکی به تفکر وا دارد، اظهار کرد: هر زمان خون مظلومی در راه یک هدف مقدس و به ناحق بر زمین ریخته شود این خون جوشش و جریان پیدا میکند و یک سیل بنیان کن برای شکستن پایههای ظلم و استبداد و یک فضای حیات بخش و امیدآفرین برای کسانی که در جبهه حق تلاش و کوشش میکنند، میشود.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی سال ۵۷ پیروز شد اما مبارزات از سال ۳۲ آغاز شد تصریح کرد: هزاران نفر از بهترین جوانان این مملکت خونشان بر زمین ریخته شد و حاصل جوشش خون شهدای آن زمان، انقلاب اسلامی سال ۵۷ شد که مبدأ تحولات اساسی در کشور است.
رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان یادآور شد: بعد از جنگ هجمه همه جانبهای از سوی بسیاری از کشورها و در رأس آنها آمریکا را داشتیم که در بحبوحه انقلاب این کشور را به فروپاشی بکشانند اما جوانانی مانند مهدی تحویلیان و بیش از ۲۰۰ هزار جوان امثال وی فداکاری کردند و حاصل جوشش خون این شهدای گرانقدر باعث شد که هشت سال دفاع مقدس را پشت سر بگذاریم.
وی به جنایتهای رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: یقین بدانید که جوشش خونهای شهدای جبهه مقاومت بساط ظلم و صهیونیست را از بین خواهد برد.
وی بیان کرد: خونهایی که این روزها ریخته میشود نشان دهنده این است که اتفاق بزرگی رخ خواهد داد و ریختن این خونها هزینه آن اتفاق بزرگ که ظهور امام زمان(عج) است، خواهد بود.
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان هم در این مراسم عنوان کرد: بعد از پیروزی انقلاب یکی از شعارهایی که زیاد سر داده شد و هنوز هم این شعار سر داده میشود "دربهار آزادی جای شهدا خالی" است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی پورمحی آبادی افزود: امام هم وقتی بعد از سالها به کشور بازگشت گلزار شهدا را برای سخنرانی با مردم انتخاب کرد و این حضور امام در گلزار شهدا یک حرف دارد و آن این است که امروز هر چیز که ما داریم به برکت خون شهداست و ما باید قدردان خون شهدا باشیم.
وی با اشاره به اینکه برگزاری یادوارههای شهدا برکات تربیتی دارد تصریح کرد: آن برکت تربیتی که در یادوارهها برای ما درس است اینکه شهدا همه داراییشان را با خودشان بردند اما ما انسانها اگر با مرگ طبیعی بمیریم آنها را میگذاریم و میرویم چرا؟ چون شهدا داراییشان معنوی بود اما ما داراییهایمان مادی است و نمیتوانیم با خودمان آنها را ببریم.
وی گفت: اگر بخواهیم مانند شهدا دارییهایمان معنوی شود باید حسرتهای مادی را به حسرتهای معنوی تبدیل کنیم.
انتهای پیام