سید علی حسینی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: وضعیت جمعیتی در کشور به گونه ای است که امروز بسیار به خدمات توانبخشی شامل فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، شنوایی شناسی و جنبه های اجتماعی سلامت نظیر مدیریت رفاه اجتماعی، مددکاری اجتماعی و عوامل و تعیین کننده های اجتماعی سلامت و همینطور حوزه روان نیاز دارد. ما در دانشگاه توانبخشی ارائه خدمات روانپزشکی نظیر روانشناسی بالینی، مشاوره توانبخشی، روانشناسی کودکان استثنایی و غیره را در دستور کار خود قرار دادیم.
وی در ادامه تصریح کرد: ما در دانشگاه توانبخشی بیش از دو هزار دانشجو و ۲۰ عضو هیات علمی داریم. به طوریکه ۶۰ درصد دانشجویان ما در دوره تحصیلات تکمیلی و مابقی در دوره کارشناسی تحصیل می کنند.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی خاطر نشان کرد: برای سال تحصیلی جدید ۳۰۰ دانشجوی جدیدالورود در رشته های تخصصی دانشگاه پذیرش کردیم و ظرفیت پذیرش دانشجویان برای سال جاری ۲۰ درصد در رشته های کاردرمانی، دستیار روانپزشکی و همه رشته های توانبخشی افزایش یافته است.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی دو رشته روانشناسی بالینی کودک و نوجوان، مددکاری اجتماعی کودک و نوجوان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی برای اولین بار در سال تحصیلی جدید راه اندازی کردیم.
انتهای پیام