به گزارش ایسنا، بوریس جانسون، نخست وزیر سابق انگلیس در مصاحبهای با GB News گفت، موفقیت روسیه در اوکراین یک بحران امنیتی برای آمریکا و متحدانش در چند وجهه است.
وی افزود: «من تاثیر موفقیت روسیه را در کشورهای حوزه بالتیک، گرجستان، عرصه اقیانوس آرام و دریای چین جنوبی میبینم.»
نخست وزیر سابق انگلیس همچنین کمک نظامی و مالی به کییف را یک «سرمایه گذاری معقول» و روشی «خوب» برای خرج کردن بودجه عمومی توصیف و استدلال کرد که در غیر این صورت انگلیس باید بسیار بیشتر بپردازد زیرا «امنیت جمعی ما با حضور مجدد روسیه، در تمام بخشهای اروپا تهدید میشود.»
نخست وزیر سابق انگلیس همچنین به دورنمای قطع کمکهای آمریکا به کییف به عنوان یک خطر احتمالی اشاره کرد و مدعی شد افرادی با دیدگاههای نادرست درباره مساله اوکراین در میان نزدیکان دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا هستند.
وی ادامه داد: «دونالد ترامپ صداهای مختلف زیادی در اطرافش و جبههای از حزب جمهوری خواه وجود دارد که در واقع تعداد زیادی از آنها در مورد اوکراین رویه اشتباهی را اتخاذ میکنند.»
جانسون مدعی شد، اگر کمکها به اوکراین کاهش یابد و کییف به سمت باخت برود، لندن شاید مجبور شود نیرو در منطقه مستقر کند.
روسیه بارها اعلام کرده که هیچ برنامهای برای حمله به ناتو یا هیچ یک از کشور عضو آن ندارد. در عین حال، مسکو همچنین بارها هشدار داده که با ارائه کمکهای نظامی به کییف، این بلوک خطر درگیری مستقیم را افزایش میدهد و تصریح میکند که تهیه موشکهای دوربرد برای حملات اوکراین به عمق خاک روسیه را به عنوان یک حمله مستقیم از سوی کشورهایی که این سلاحها را تامین کردهاند، تلقی خواهد کرد.
اخیرا تلگراف گزارش داد که لندن همراه با فرانسه، میتوانند با تلاش برای متقاعد کردن واشنگتن به حمله به اهداف کییف در عمق روسیه با سلاحهای غربی، از جمله موشکهای کروز استورم شدو/اسکالپ، برای تشدید بیشتر درگیریهای اوکراین فشار بیاورند.
انتهای پیام