حسن فلاح در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: طرح بیمه فراگیر که در کشور در حال اجرا است، زنان خانهدار و دختران غیرشاغل بین ۱۸ تا ۵۰ سال میتوانند خود را بیمه کنند.
وی افزود: زنان و دختران با انتخاب این بیمه میتوانند تحت پوشش همسر و یا هرکدام از والدینشان که دارای بیمه و یا مستمریبگیر هستند، باقی بمانند.
مدیرکل تامین اجتماعی مازندران با بیان اینکه در طرح بیمه فراگیر افراد میتوانند برای خودشان سابقه بیمه ایجاد کرده و از مستمری آن استفاده کنند، تصریح کرد: افراد بالای ۵۰ سال در صورتی میتوانند از این طرح استفاده کنند که به ازای هر سال افزایش سن سابقه بیمه داشته باشند، به طور مثال اگر کسی ۵۲ سال داشته باشد برای استفاده از این طرح حتما باید ۲ سال سابقه بیمه داشته باشد.
وی اضافه کرد: در این طرح سه نرخ مختلف ۱۲، ۱۴ و ۱۸ درصد در گروه مشاغل آزاد تعریف شده که هر فرد بر اساس اراده خود آن را تعیین میکند.
فلاح، توجه خانوادهها به مقوله بیمه را نیازمند اطلاع رسانی و فرهنگسازی دانست و خاطرنشان کرد: به دلیل مبلغ پایین حق بیمه تامین اجتماعی در مقایسه با شرکت ها و توجه به ریسک بحران ها و جبران تبعات ناشی از تورم در آن، این بیمه به عنوان یک سرمایه گذاری و پشتوانه اقتصادی مطمئن بهشمار میرود.
مدیرکل تامین اجتماعی مازندران، بهرهمندی از دفترچه درمانی، بیمه از کار افتادگی، بیمه فوت پیش از بازنشستگی و استفاده از حقوق بازنشستگی پس از پایان مدت زمان قرارداد را از مزایای طرح بیمه فراگیر تامین اجتماعی برشمرد.
به گزارش ایسنا، حدود ۶۹۸ هزار و ۱۷۱ مازندرانی بیمه شده اصلی تامین اجتماعی هستند که با احتساب جمع بیمه شده اصلی و تبعی در سطح استان بیش از یک میلیون و ۶۳۵ هزار و ۲۷۲ نفر زیر پوشش این نهاد بیمهگر هستند.
انتهای پیام