محمدرضا شریف در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: خدمات این کلینیکها زیر نظر پزشک متخصص گروه آموزشی طب فیزیکی و توانبخشی ارائه میشود و هدف آن ارتقاء سلامت افرادی است که دچار عوارض بیماریها، نقص، ناتوانی، معلولیت، مشکلات گفتاری و محدودیت در فعالیت یا مشارکت هستند.
وی افزود: کاردرمانی و گفتار درمانی، به منظور جلوگیری از پیشرفت بیماری و بازیابی تواناییهای از دست رفته و رسیدن به حداکثر توانایی ممکن در بیماریهای مغز و اعصاب همچون سکته مغزی ارائه میشود.
سرپرست بیمارستان شهید بهشتی کاشان، تصریح کرد: آمار ناشی از حوادث ترافیکی در منطقه کاشان، رقم بالایی است که خدمات ارائه شده در این کلینیک کمک شایانی به مراجعان و بیماران این حوزه خواهد بود.
شریف تصریح کرد: کار درمانی ویژه بیماریهای نورولوژی شامل سکته مغزی، ام اس، آسیب نخاعی، بیماریهای دست و گفتار درمانی برای بیماریهای نورولوژی و نوزادان نارس از جمله این خدمات است.
وی گفت: هزینه راهاندازی این کلینیک، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال(۱۵۰ میلیون تومان) بود و بخشی از هزینههای تجهیز کلینیک را محمدحسین پاسبان زاده پذیرفته و بخشی نیز از اعتبارات دانشگاه تأمین شده است.
سرپرست بیمارستان شهید بهشتی کاشان، گفت: کاردرمانی و گفتاردرمانی به ویژه با توجه به افزایش جمعیت سالمند در کشور یکی از ضرورتها در حوزه سلامت است که فعالیت این کلینیک در راستای ارائه خدمت به بیماران سرپایی نقش بسزایی خواهد داشت.
انتهای پیام